ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Μαρινάκης: “Ο Μητσοτάκης θα λάβει αποφάσεις που κάποιοι φοβούνταν”

Για τον πολύ σοβαρό τραυματισμό του 31χρονου αστυνομικού από ναυτική φωτοβολίδα που του πέταξαν χούλιγκαν έξω από το γήπεδο «Μελίνα Μερκούρη» στου Ρέντη και τα μέτρα της Κυβέρνησης αναφέρθηκε, σε δηλώσεις του στον ΣΚΑΪ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης.

Μαρινάκης:

Για τον πολύ σοβαρό τραυματισμό του 31χρονου αστυνομικού από ναυτική φωτοβολίδα που του πέταξαν χούλιγκαν έξω από το γήπεδο «Μελίνα Μερκούρη» στου Ρέντη και τα μέτρα της Κυβέρνησης αναφέρθηκε, σε δηλώσεις του στον ΣΚΑΪ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης.

Καλημέρα» που ακούμε και βλέπουμε στους δέκτες μας. Ο Γιώργος Αυτιάς ζητά και παίρνει απαντήσεις από εκείνους που αποφασίζουν. Βρίσκεται δίπλα μας, γιατί έχει αναπτύξει μία κοινή γλώσσα επικοινωνίας με το τηλεοπτικό κοινό. Με έμφαση σε όσα αφορούν την κοινωνία, τον άνθρωπο, όλους εμάς. Συνεπής στον αγώνα για ενημέρωση, ο Γιώργος Αυτιάς επιστρέφει πρώτος στις οθόνες μας, για τη δική του, ουσιαστική «Καλημέρα»." />

«Εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας στην οικογένεια του αστυνομικού που δίνει τη μάχη της ζωής του γιατί βρέθηκε στο σημείο που όφειλε να είναι για να προστατεύσει όλους εμάς τους υπόλοιπους. Και αυτό το νέο παιδί είναι πιθανό να μην γυρίσει στο σπίτι του. Και προσευχόμαστε όλοι για να γυρίσει υγιής και δυνατός στο σπίτι του», σχολίασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και πρόσθεσε.

Κόψτε τον "ομφάλιο λώρο" μεταξύ των προέδρων και των οργανωμένων - Ο χούλιγκαν είναι χούλιγκαν»" />Υπάρχουν 6 -7 άτομα που δεν δέχτηκαν δακτυλοσκόπηση», λέει ο Νίκος Μάνεσης, σχολιάζοντας τα σοβαρά επεισόδια και τον τραυματισμό αστυνομικού στο Ρέντη." />

«Μιλάμε για εγκληματίες, δεν νομίζω ότι κάποιοι από αυτούς που πήγαν στο βόλεϊ ξέρουν τι σημαίνει φιλέ, σετ. Πήγαν για κάποιον συγκεκριμένο λόγο και δεν έχουν χρώμα ούτε ομάδα. Αυτοί που είναι εγκληματίες, είναι εγκληματίες. Ήδη έχει εξαγγείλει ο υπουργός Δικαιοσύνης και θα είναι η τρίτη παρέμβαση για μία σειρά αλλαγές στον Ποινικό Κώδικα. Τώρα, όσοι καταδικαστούν για οπαδική βία θα μπαίνουν φυλακή», πρόσθεσε.

Παναθηναϊκός: Χωρίς Μπερνάρ – Χουάνκαρ και με μοναδικό στόπερ τον Ούγκο η αποστολή για Άρη
Παναθηναϊκός: Χωρίς Μπερνάρ – Χουάνκαρ και με μοναδικό στόπερ τον Ούγκο η αποστολή για Άρη 2.484 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ακόμη, ο κ. Μαρινάκης τόνισε: «Αντιλαμβανόμαστε την οργή και δεν πρόκειται να μείνουμε με σταυρωμένα τα χέρια. Ο Πρωθυπουργός είχε πει τον Αύγουστο ότι όλα αυτά είναι δυναμικά, εφόσον παρατηρηθεί έξαρση. Θέλουμε να προστατεύσουμε τους ανθρώπους που εργάζονται, τους ανθρώπους που είναι γύρω από τον αθλητισμό, τους φιλάθλους που θέλουν να πάνε με τις οικογένειές τους να δουν τον αγώνα»

Με αφορμή τη σημερινή σύσκεψη, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επισήμανε ότι θα πρέπει «να περιμένουμε έναν πρωθυπουργό και μία κυβέρνηση που δεν μασάει τα λόγια του και εφαρμόζει αποφάσεις που κάποιοι φοβόντουσαν να εφαρμόσουν για δεκαετίες».

Οι προσαγωγές έγιναν γιατί κάποια άτομα εισήλθαν ξανά στο γήπεδο για να ενσωματωθούν με τους θεατές»" />Χαμογέλα και Πάλι!» για τα επεισόδια στον Ρέντη και τον τραυματισμό του 31χρονου αστυνομικού που νοσηλεύεται σε κωματώδη κατάσταση στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας." />

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.