ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Αυτά είναι τα δύο σενάρια που εξετάζει η κυβέρνηση για τα επεισόδια!

Σε εξέλιξη είναι η συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου, με τους κυβερνώντες να είναι ανάμεσα σε δύο... σενάρια.

Αυτά είναι τα δύο σενάρια που εξετάζει η κυβέρνηση για τα επεισόδια!

Σε εξέλιξη είναι η σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου με τη συμμετοχή των αρμόδιων υπουργών Προστασίας του Πολίτη Γιάννη Οικονόμου, Δικαιοσύνης Γιώργο Φλωρίδη, τον αναπληρωτή υπουργό Αθλητισμού Γιάννη Βρούτση, τους υπουργούς Επικρατείας Σταύρο Παπασταύρου, Ακη Σκέρτσο και τον υφυπουργό Γιάννη Μπρατάκο προκειμένου να συζητήσουν τους τρόπους αντίδρασης της Πολιτείας, που όπως φαίνεται θα είναι δραστικές.

Σύμφωνα με πληροφορίες τα δύο βασικά σενάρια, με παραλλάγές, που εξετάζονται είναι τα εξής:

Πρώτο σενάριο: η ανάκληση της απόφασης του περασμένου Αυγούστου για παρουσία της ΕΛ.ΑΣ. στις θύρες των οργανωμένων οπαδών. Οι ίδιοι οι αστυνομικοί το ζητάνε καθώς κινδυνεύει η ζωή τους. Σε αυτή την περίπτωση η ασφάλεια των αθλητικών διοργανώσεων θα αφορά μόνο τις ΠΑΕ και τις ΚΑΕ, με βάση τον αθλητικό νόμο για τις κάμερες και τα ονομαστικά εισιτήρια.

Παναθηναϊκός: Χωρίς Μπερνάρ – Χουάνκαρ και με μοναδικό στόπερ τον Ούγκο η αποστολή για Άρη
Παναθηναϊκός: Χωρίς Μπερνάρ – Χουάνκαρ και με μοναδικό στόπερ τον Ούγκο η αποστολή για Άρη 2.461 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δεύτερο σενάριο: η διακοπή των επαγγελματικών πρωταθλημάτων. Ακούγεται πολύ τολμηρό, αλλά κυβερνητικές πηγές δεν διαψεύδουν τίποτα λέγοντας πως οι αποφάσεις του πρωθυπουργού θα είναι αυστηρές καθώς «δεν πάει άλλο».

Κατόπιν ενημέρωσης των θεραπόντων ιατρών ο ασθενής παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση, νοσηλευόμενος στην ΜΕΘ σε καταστολή και μηχανικό αερισμό, υποστηριζόμενος αιμοδυναμικά με σταδιακά μειούμενες δόσεις αγγειοσυσπαστικών φαρμάκων. Λόγω διαταραχών πηκτικότητας υπάρχει διάχυτη αιμορραγική διάθεση στο τραύμα του μηρού που ελέγχεται επαρκώς με τοπικά αιμοστατικά και επίδεση. Δερματικό θερμικό έγκαυμα στον μηρό και πέριξ του τραύματος»." />

Πηγή: Kathimerini.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.