ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Αποκάλυψη: Η Κυβέρνηση σκέφτεται να γίνουν τα ευρωπαϊκά ματς μόνο με Ισραηλινούς και Σέρβους σε Λεωφόρο και Καραϊσκάκη

Το τέταρτο σενάριο που κυκλοφορεί στου Μαξίμου, η συζήτηση με την UEFA, το κλείσιμο όλων των κερκίδων της χώρας και το ενδεχόμενο για παρουσία μόνο Ισραηλινών και Σέρβων την Πέμπτη στα ελληνικά γήπεδα.

Αποκάλυψη: Η Κυβέρνηση σκέφτεται να γίνουν τα ευρωπαϊκά ματς μόνο με Ισραηλινούς και Σέρβους σε Λεωφόρο και Καραϊσκάκη

Έτοιμη να φτάσει μέχρι τέλους εμφανίζεται η Κυβέρνηση μετά τις τελευταίες εξελίξεις και τον τραυματισμό του αστυνομικού στα επεισόδια που έλαβαν χώρα το βράδυ της Παρασκευής στου Ρέντη.

Διαβάστε λεπτομέρειες εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...