ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Σοκάρουν οι καταγγελίες Μπαλάσκα για τα επεισόδια στο Ρέντη

Σε μια συνταρακτική αποκάλυψη για τα επεισόδια που έλαβαν χώρα στο Ρέντη, προχώρησε ο αστυνομικός αναλυτής, Σταύρος Μπαλάσκας!

Σοκάρουν οι καταγγελίες Μπαλάσκα για τα επεισόδια στο Ρέντη

Σε μια συνταρακτική αποκάλυψη για τα επεισόδια που έλαβαν χώρα στο Ρέντη, προχώρησε ο αστυνομικός αναλυτής, Σταύρος Μπαλάσκας!

Συγκεκριμένα υποστήριξε στην εκπομπή «Σαββατοκύριακό με τον Μάνεση» ότι άτομα που ενεπλάκησαν στα επεισόδια στου Ρέντη μπήκαν στα αποδυτήρια και έφυγαν σαν κύριοι μαζί με τους αθλητές!

Μάλιστα, στην τοποθέτηση του ανέφερε ότι τα πράγματα για τον εντοπισμό του δράστη είναι πολύ δύσκολα εξαιτίας του πολύ μικρού όγκου στο βιντεοληπτικό υλικό: «ψάχνουμε ψύλλο στα άχυρα ή καλύτερα βελόνα στα άχυρα, αφού το βιντεοληπτικό υλικό είναι φτωχό».

«Πτήση Βερολίνο»: Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα για τον Παναθηναϊκό
«Πτήση Βερολίνο»: Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα για τον Παναθηναϊκό 14.255 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μεταξύ άλλων σημείωσε: «Yπάρχει πληροφορία στην ελληνική αστυνομία, πρώτη φορά ακούγεται από αυτή εδώ την εκπομπή, ότι υπήρξαν άτομα, που έφυγαν αμέσως και πήγαν στα αποδυτήρια, πήραν τσάντες και αθλητικό υλικό, ντύθηκαν και βγήκαν μαζί με τους αθλητές! Είναι κάτι που θα ελεγχθεί. Μπορεί να είναι και αυτοί που ενεπλάκησαν στα επεισόδια και να έφυγαν σαν κύριοι με τους αθλητές, οι οποίοι έφυγαν από άλλη θύρα».

Καταλαβαίνει κανείς ότι σε περίπτωση που αυτή η πληροφορία επιβεβαιωθεί τότε η έκβαση της υπόθεσης θα πάρει άλλη τροπή.

Υπήρξαν άτομα που έφυγαν αμέσως, πήραν αθλητικό υλικό, και βγήκαν μαζί με τους αθλητές»" />

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.