ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

«Κλείδωσαν» τα μέτρα για την οπαδική βία, τη Δευτέρα οι ανακοινώσεις – Τα δύο σενάρια που έχουν πέσει στο τραπέζι

Σε «ανοιχτή γραμμή» με την UEFA η κυβέρνηση - Με τη συμμετοχή και της ΕΥΠ διεξήχθη η διυπουργική υπό την προεδρία του πρωθυπουργού το πρωί του Σαββάτου.

«Κλείδωσαν» τα μέτρα για την οπαδική βία, τη Δευτέρα οι ανακοινώσεις - Τα δύο σενάρια που έχουν πέσει στο τραπέζι

Κλείδωσαν στη διυπουργική που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου το πρωί του Σαββάτου, με τη συμμετοχή και της ΕΥΠ, τα μέτρα που αναμένεται να λάβει -επιπλέον των προηγούμενων- η κυβέρνηση για τον περιορισμό ή και την πάταξη της οπαδικής βίας.

Οι ανακοινώσεις αναμένονται να γίνουν από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο τη Δευτέρα το πρωί, ενώ η κυβέρνηση βρίσκεται σε «ανοιχτή γραμμή» και με την UEFA, προκειμένου να υπάρξει μία ουσιαστική συνεργασία και να ληφθούν τα πλέον αποτελεσματικά μέτρα, με βάση και των εμπειρία των παραγόντων του ποδοσφαίρου.

Η κυβέρνηση έχει κηρύξει «σιγή ασυρμάτου» για τα μέτρα που έχει αποφασίσει, ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, στο τραπέζι έπεσαν δύο σενάρια:

Δημοσκοπική βουτιά: «Μαχαιριά» για τη Νέα Δημοκρατία
Δημοσκοπική βουτιά: «Μαχαιριά» για τη Νέα Δημοκρατία 4.444 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

1) Η διεξαγωγή των αγώνων χωρίς φιλάθλους

2) Η διακοπή όλων των πρωταθλημάτων

Ο βασικός προβληματισμός της κυβέρνησης έγκειται στο ενδεχόμενο η οπαδική βία να μεταφερθεί από τα γήπεδα και τους περιβάλλοντες χώρους, στους δρόμους των πόλεων.

Οι κινήσεις που θα γίνουν μελετώνται πολύ προσεκτικά και δεν αποκλείεται τα μέτρα να εφαρμοστούν κλιμακωτά, δηλαδή αρχικά οι κενές εξέδρες και ακολούθως η διακοπή των πρωταθλημάτων.

Οι τελικές αποφάσεις θα ανακοινωθούν τη Δευτέρα από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο.

θεραπεία» και όχι «παυσίπονα» - Το σχόλιο του Β. Χιώτη " />

Πηγή: skai.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...