ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

«Του είπα “μπαμπά, είμαι γυναίκα” και μου απάντησε Ολυμπιακός να μην γίνεις» (vid)

Συνέντευξη εφ' όλης της ύλης παραχώρησε ο ηθοποιός Αντώνης Παπαηλίας.

«Του είπα

Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε ο ηθοποιός Αντώνης Παπαηλίας.

Με αφορμή τον θεατρικό μονόλογο στον οποίο πρωταγωνιστεί τη φετινή σεζόν, ο Αντώνης Παπαηλίας μίλησε στη Νάντια Ρηγάτου και την κάμερα της εκπομπής «I love Σου Κου». Μέσα σε όλα, μάλιστα, ο ταλαντούχος ηθοποιός αναφέρθηκε τόσο στην επιτυχημένη του περσόνα, Λόλα και τη συνεργασία με τον Τόνι Σφήνο όσο και τα ψηλά τακούνια!

Πιο συγκεκριμένα, ο Αντώνης Παπαηλίας σημείωσε χαρακτηριστικά για την Λόλα πως «Eπειδή η μητέρα μου είχε ράψει και την πρώτη τουαλέτα, ήταν μέσα στο κλίμα από την αρχή. Βγαίνοντας από το καμαρίνι, ήταν η μάνα μου και ο πατέρας μου απ’ έξω, έτσι όπως ήμουν τους λέω: «Μπαμπά, είμαι γυναίκα» και μου λέει «δεν πειράζει παιδί μου, Ολυμπιακός να μην γίνεις». Είναι Παναθηναϊκός ο μπαμπάς μου, γι’ αυτό».

«Πτήση Βερολίνο»: Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα για τον Παναθηναϊκό
«Πτήση Βερολίνο»: Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα για τον Παναθηναϊκό 13.908 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.