ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παναθηναϊκός AKTOR: Xωρίς Γκραντ και Χουάντσο κόντρα στον ΠΑΟΚ – Παίζουν με Βιλερμπάν!

Τζέριαν Γκραντ και Χουάντσο Ερνανγκόμεθ δεν θα αγωνιστούν στην αποψινή αναμέτρηση του Παναθηναϊκού ΑΚΤΟR με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ, αλλά θα είναι 100% έτοιμοι για την αναμέτρηση με τη Βιλερμπάν για τη Euroleague!

Παναθηναϊκός AKTOR: Xωρίς Γκραντ και Χουάντσο κόντρα στον ΠΑΟΚ - Παίζουν με Βιλερμπάν!

O Παναθηναϊκός AKTOR υποδέχεται σήμερα στις 20:15 στο ΟΑΚΑ τον ΠΑΟΚ για τη 10η αγωνιστική της Stoiximan Basket League.

Ο Εργκίν Αταμάν πέραν του Ιωάννη Παπαπέτρου ο οποίος είναι τραυματίας και θα επιστρέψει στις αρχές του νέου έτους, δεν θα έχει στη διάθεση του τον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ που ανεβάζει “στροφές” αλλά και τον Τζέριν Γκραντ που έμεινε εκτός από την τελευταία προπόνηση και δεν θα είναι απόψε στη 12αδα εξαιτίας μιας τενοντίτιδας στο δεξί γόνατο που τον ταλαιπωρεί.

Ωστόσο ο Ισπανός και ο Αμερικανός, αναμένεται να ταξιδέψουν κανονικά στη Γαλλία για την αναμέτρηση με τη Βιλερμπάν την Πέμπτη (14/12) για την 14η αγωνιστική της Euroleague.

«Λευκός σωσίας του Τζόρνταν»: Το ιστορικό πρωτοσέλιδο της Gazzetta dello Sport για το κορυφαίο ρεσιτάλ του Γκάλη στον Παναθηναϊκό
«Λευκός σωσίας του Τζόρνταν»: Το ιστορικό πρωτοσέλιδο της Gazzetta dello Sport για το κορυφαίο ρεσιτάλ του Γκάλη στον Παναθηναϊκό 13.041 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.