ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Επεισόδια στου Ρέντη: Οπαδός του Ολυμπιακού «κάρφωσε» τον 18χρονο για την φονική επίθεση στον αστυνομικό!

Συνελήφθη ο δράστης της φονικής επίθεσης κατά του 31χρονου αστυνομικού το βράδυ της Πέμπτης στου Ρέντη.

Επεισόδια στου Ρέντη: Οπαδός του Ολυμπιακού «κάρφωσε» τον 18χρονο για την φονική επίθεση στον αστυνομικό!

Πρόκειται για 18χρονο οργανωμένο οπαδό του Ολυμπιακού, ο οποίος βρισκόταν στο γήπεδο μαζί με τον αδερφό του και ομολόγησε την πράξη του.

Οπαδός του Ολυμπιακού «κάρφωσε» τον 18χρονο

Χθες το μεσημέρι, ύστερα από πληροφορία της Κρατικής Ασφάλειας, προσήχθη οργανωμένος οπαδός του Ολυμπιακού ως ύποπτος. Αυτός είπε ότι δεν ήταν ο ίδιος ο δράστης αλλά «κάρφωσε» τον 18χρονο. Οπως είπε,ο 18χρονος λόγω και του νεαρού της ηλικίας του, έλεγε δεξιά αριστερά σε οπαδούς του Ολυμπιακού, πως «έκανα αυτό με τη ναυτική φωτοβολίδα στου Ρέντη». Προσήχθη χθες το βράδυ και ομολόγησε.

Ρέντη: Η ομολογία του 18χρονου

Κρυφή δημοσκόπηση: Αυτό είναι το ποσοστό που θα πάρει ο ΣΥΡΙΖΑ στις Ευρωεκλογές
Κρυφή δημοσκόπηση: Αυτό είναι το ποσοστό που θα πάρει ο ΣΥΡΙΖΑ στις Ευρωεκλογές 327.308 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Μου είπαν ότι θα κάνουμε επίθεση στους αστυνομικούς! Εγώ ήμουν μέσα στο γήπεδο μαζί με άλλα άτομα. Βγήκαμε έξω. Προμηθευτήκαμε τις φωτοβολίδες. Μου έδειξαν πως να την ενεργοποιήσω. Αμέσως ενεργοποίησα μια και την εκτόξευσα. Είδα τη φωτοβολίδα να χτυπά στο έδαφος και αμέσως μετά να καρφώνεται στο πόδι του αστυνομικού. Ο αστυνομικός έπεσε στο έδαφος και εγώ έτρεξα και μπήκα στο γήπεδο».

Πηγή: lawandorder.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.