ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Γιαννακόπουλος για πιθανά μέτρα από κυβέρνηση: “Ούτε μια στο εκατομμύριο”!

Θέση για όσα έχουν συμβεί μετά τα επεισόδια στο Ρέντη και για την πιθανότητα κυρώσεων σε ΟΛΕΣ τις ομάδες από την κυβέρνηση πήρε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Γιαννακόπουλος για πιθανά μέτρα από κυβέρνηση:

Θέση για όσα έχουν συμβεί μετά τα επεισόδια στο Ρέντη και για την πιθανότητα κυρώσεων σε ΟΛΕΣ τις ομάδες από την κυβέρνηση πήρε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ ήταν ξεκάθαρος με ανάρτησή του στο instagram

Συγκεκριμένα έγραψε:

Απέρριψε την Ρεάλ ο Χεζόνια!
Απέρριψε την Ρεάλ ο Χεζόνια! 77.372 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Εμείς σαν Παναθηναϊκός έχουμε φτιάξει ένα ΟΑΚΑ μια οικογενειακή ατμόσφαιρα που την ζηλεύει όλη η Ευρώπη και έρχονται παιδάκια και περνάνε ωραία. Όλοι ανεξαιρέτως σέβονται την προσπάθεια και έτσι έχουμε συνύπαρξη οργανωμένων και απλών φιλάθλων σε περιβάλλον γιορτινό.

Δεν υπάρχει περίπτωση ούτε μια στο εκατομμύριο να εναρμονιστούμε με μέτρα που θα τιμωρήσουν εμάς για καμώματα άλλων»

Δείτε το στόρυ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...