ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Παναθηναϊκός: Τεσσάρα η ομάδα ποδοσφαίρου γυναικών!

Η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού επιβλήθηκε με 4-0 των Νέων Ατρομήτου έχοντας στο πλευρό τους εκπροσώπους από το γυναικείο τμήμα μπάσκετ και το ανδρικό τμήμα βόλεϊ.

Παναθηναϊκός: Τεσσάρα η ομάδα ποδοσφαίρου γυναικών!

Η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού επιβλήθηκε με 4-0 των Νέων Ατρομήτου έχοντας στο πλευρό τους εκπροσώπους από το γυναικείο τμήμα μπάσκετ και το ανδρικό τμήμα βόλεϊ.

Σημαντική εκτός έδρας νίκη για τον Παναθηναϊκό στο Περιστέρι που συνεχίζει την καλή του πορεία στο πρωτάθλημα.

Ο Παναθηναϊκός έδειξε για ακόμα μια φορά γιατί είναι μεγάλος Σύλλογος καθώς στο πλευρό της ομάδας ήταν οι Διονυσία Αλεξανδρή, Πηνελόπη Παυλοπούλου και Τσβίτκοβιτς από το γυναικείο τμήμα μπάσκετ καθώς και ο κόουτς της ανδρικής ομάδας βόλεϊ Δημήτρης Ανδρεόπουλος που μάλιστα στο τέλος πήγε και φώναξε μαζί με την ομάδα. Παρούσα στις εξέδρες του γηπέδου ήταν φυσικά και η δεύτερη ομάδα του ποδοσφαίρου γυναικών.

Κράτα γερά ψυχάρα Πέννυ: Η Ρόγκα ανακοίνωσε τη μάχη της με τον καρκίνο
Κράτα γερά ψυχάρα Πέννυ: Η Ρόγκα ανακοίνωσε τη μάχη της με τον καρκίνο 359 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στο αγωνιστικό μέρος ο Παναθηναϊκός ξεκλείδωσε την αντίπαλη άμυνα με την Νταρζάνου στο 35′ και το 1-0 ήταν το σκορ του πρώτου ημιχρόνου στο γήπεδο της Χωράφας.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός ήταν καταιγιστικός και έκανε το 2-0 με τη Χάρις στο 57′ ενώ λίγα λεπτά αργότερα η Ντομόντ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0. Το τελικό 4-0 έγραψε η Χαμαλίδου λίγο πριν από τη λήξη.

Παναθηναϊκός: Γιαννακούλη, Νταρζανου, Σιδηρά, Νεφρού, Μάια, Σιαφαρίκα, Κακαμπούκη, Ρόγκαν, Χαμαλίδου, Ντομόντ και Χάρις. Έπαιξαν και οι Κατωπόδη, Λόγου, Κανέλλου, Τσιρούλη και Κοκοτσάκη.

Σε δήλωση του στο www.pao1908.com ο κόουτς Γιάννης Χαραλαμπίδης είπε: «Αρχικά ευχαριστώ τους εκπροσώπους των άλλων τμημάτων που μας τίμησαν με την παρουσία τους και αποδεικνύεται ότι ο Παναθηναϊκός είναι μια μεγάλη οικογένεια. Αγωνιστικά είχαμε σοβαρότητα σε ένα ακόμα ματς κόντρα σε έναν αντίπαλο που είναι δυνατός στην έδρα του και έχει μαζέψει αρκετούς βαθμούς. Παίξαμε για μεγάλα χρονικά διαστήματα το ποδόσφαιρο που θέλουμε και το μυαλό μας πλέον στρέφεται στο εκτός έδρας ματς με τον Αστέρα Τρίπολης».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.