ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Κασσελάκης: Τέσσερα αναγκαία μέτρα για την οπαδική βία

Τέσσερα μέτρα για την αντιμετώπιση της οπαδικής βίας, παρουσίασε ο Στέφανος Κασσελάκης.

Κασσελάκης: Τέσσερα αναγκαία μέτρα για την οπαδική βία

Στον απόηχο του σοβαρού τραυματισμού του αστυνομικού στα επεισόδια στον Ρέντη, ο Στέφανος Κασσελάκης παρουσίασε τέσσερα μέτρα για την αντιμετώπιση της οπαδικής βίας.

Μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θέτει την ουσιαστική λειτουργία των συστημάτων ασφαλείας ως έναν από τους τρόπους αντιμετώπισης του προβλήματος.

“Βία στα γήπεδα. Τέσσερα αναγκαία μέτρα τώρα! Για να μπορούν να πηγαίνουν στο γήπεδο οι γονείς με τα παιδιά τους και οι παρέες με ασφάλεια. Και οι εργαζόμενοι στο γήπεδο να δουλεύουν χωρίς να φοβούνται. Άλλες χώρες τα κατάφεραν. Μπορούμε κι εμείς”, αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του ο Στέφανος Κασσελάκης, παρουσιάζοντας σε βίντεο τις προτάσεις του.

Δημοσκοπική βουτιά: «Μαχαιριά» για τη Νέα Δημοκρατία
Δημοσκοπική βουτιά: «Μαχαιριά» για τη Νέα Δημοκρατία 4.439 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...