ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Επεισόδια στου Ρέντη: Στα δικαστήρια Πειραιά ο 18χρονος που πέταξε τη φωτοβολίδα (vid)

Στα δικαστήρια έφτασε λίγο πριν τις 10 το πρωί της Δευτέρας (11.12.2023) ο 18χρονος που ομολόγησε τη δολοφονική επίθεση στον αστυνομικό κατά τη διάρκεια επεισοδίων το βράδυ της Πέμπτης στου Ρέντη.

Επεισόδια στου Ρέντη: Στα δικαστήρια Πειραιά ο 18χρονος που πέταξε τη φωτοβολίδα (vid)

Σημειώνεται πως ο 18χρονος, που ήταν ανάμεσα στους 424 προσαχθέντες, μετά τα επεισόδια στου Ρέντη, συνελήφθη το πρωί της Κυριακής και ομολόγησε ότι αυτός ήταν που έριξε τη ναυτική φωτοβολίδα, η οποία πέτυχε τον άτυχο 31χρονο αστυνομικό.

Ο 18χρονος είπε ότι ένας από τους «επικεφαλής» των επεισοδίων του έδωσε τη ναυτική φωτοβολίδα αλλά και οδηγίες για το πως θα τη ρίξει.

Ο μυστηριώδης καθοδηγητής των επεισοδίων – ηλικίας περίπου 35 με 40 ετών – δεν συμπεριλαμβάνεται στα 424 άτομα που προσήχθησαν, ωστόσο οι Αρχές εστιάζουν σε ένα βασικό λάθος που έκανε, δίνοντας το σήμα για την έναρξη των επεισοδίων, και εκτιμούν ότι, σε συνδυασμό με τα στοιχεία που θα προκύψουν, θα καταφέρουν γρήγορα να τον συλλάβουν.

Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα για τον Παναθηναϊκό
Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα για τον Παναθηναϊκό 8.034 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πηγή: newsit.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.