ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αυτά τα ματς θα παίξει ο Παναθηναϊκός χωρίς κόσμο!

Τα παιχνίδια που θα παίξει το τριφύλλι χωρίς κόσμο τους επόμενους δύο μήνες.

Αυτά τα ματς θα παίξει ο Παναθηναϊκός χωρίς κόσμο!

Τουλάχιστον 5 παιχνίδια, ενδεχομένως και 6 αν επιβεβαιωθεί οτι τα νέα μέτρα κατά της οπαδικής βίας θα ισχύουν και για το Κύπελλο Ελλάδας, είναι αναγκασμένος να δώσει ο Παναθηναϊκός.

Μάλιστα, το κακό για τους «πράσινους» είναι πως σε αυτά συμπεριλαμβάνεται και το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, το οποίο σύμφωνα με το καλεντάρι της Super League είναι προγραμματισμένο να γίνει το σαββατοκύριακο 20-21 Ιανουαρίου.

Αναλυτικά τα παιχνίδια πρωταθλήματος Παναθηναϊκός-ΠΑΣ Γιάννινα Παναθηναϊκός-Παναιτωλικός Παναθηναϊκός-Αστέρας Τρίπολης Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός Παναθηναϊκός-Λαμία Σε αυτά, λογικά θα προστεθεί και το πρώτο για το Κύπελλο Ελλάδας κόντρα στον Ολυμπιακό, το οποίο είναι προγραμματισμένο να γίνει στις 10 Ιανουαρίου.

«Ζήτησα λίγο ντίζελ και δεν μου έδωσαν ούτε νερό»: Ο προπονητής του Παναθηναϊκού που δεν συγχώρησε ποτέ τη διοίκηση για την «τσιγκουνιά» της
«Ζήτησα λίγο ντίζελ και δεν μου έδωσαν ούτε νερό»: Ο προπονητής του Παναθηναϊκού που δεν συγχώρησε ποτέ τη διοίκηση για την «τσιγκουνιά» της 57.307 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...