ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Κύπελλο Ελλάδος: Οριστικά χωρίς κόσμο τα παιχνίδια των ομάδων της Super League

Πάρθηκε η απόφαση για τα παιχνίδια του Κυπέλλου Ελλάδος.

Κύπελλο Ελλάδος: Οριστικά χωρίς κόσμο τα παιχνίδια των ομάδων της Super League

Την απόφαση να βάλει «λουκέτο» σε όλα τα γήπεδα της Super League μέχρι στις 12 του Φεβρουαρίου ανακοίνωσε το μεσημέρι της Δευτέρας η κυβέρνηση.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης ανακοίνωσε πως όλα τα παιχνίδια της Super League θα διεξαχθούν κεκλεισμένων των θυρών έως και τις 12 Φεβρουαρίου, με το μέτρο μάλιστα να ισχύει και για τις Β ομάδες των «μεγάλων» στην Super League 2.

Ουσιαστικά, αυτό σημαίνει ότι μονάχα δύο παιχνίδια θα διεξαχθούν με κόσμο σε αυτό το διάστημα αποχής, στον θεσμό του Κυπέλλου, καθώς πέρα από τα Καλλιθέα – Παναιτωλικός και Νίκη Βόλου – Λεβαδειακός, όλες οι υπόλοιπες αναμετρήσεις θα γίνουν με γηπεδούχους τους συλλόγους της Super League.

«Ζήτησα λίγο ντίζελ και δεν μου έδωσαν ούτε νερό»: Ο προπονητής του Παναθηναϊκού που δεν συγχώρησε ποτέ τη διοίκηση για την «τσιγκουνιά» της
«Ζήτησα λίγο ντίζελ και δεν μου έδωσαν ούτε νερό»: Ο προπονητής του Παναθηναϊκού που δεν συγχώρησε ποτέ τη διοίκηση για την «τσιγκουνιά» της 57.307 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...