ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Γιαννακόπουλος: «Δίκαιη η απόφαση του πρωθυπουργού – Μην εξομοιώνετε την προσπάθεια τη δική μου και των Αγγελόπουλουλων με ποδόσφαιρο και βόλεϊ»

Η τοποθέτηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για τις αποφάσεις της κυβέρνησης για κεκλεισμένων των θυρών παιχνίδια στο ποδόσφαιρο.

Γιαννακόπουλος: «Δίκαιη η απόφαση του πρωθυπουργού – Μην εξομοιώνετε την προσπάθεια τη δική μου και των Αγγελόπουλουλων με ποδόσφαιρο και βόλεϊ»

Η τοποθέτηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για τις αποφάσεις της κυβέρνησης για κεκλεισμένων των θυρών παιχνίδια στο ποδόσφαιρο.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος τοποθετήθηκε μέσω Instagram για την απόφαση της κυβέρνησης και εξήγησε γιατί είναι δίκαιο να μην εφαρμοστεί το μέτρο και στο μπάσκετ.

Αναλυτικά τα όσα είπε σε instastory ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος:

«Γιατί ούτε κωλοτούμπας είμαι ούτε κοιτάζω μόνο συμφέρον μου που είναι το μπάσκετ. Αρχικά η απόφαση είναι δίκαια, γιατί εάν ο Ολυμπιακός είχε εκτίσει την ποινή του σε αυτό το διάστημα, θα ήταν χάρη για τον Ολυμπιακό γιατί θα ήταν όλα κλειστά. Είναι λοιπόν σημαντικό αυτό, γιατί έχουμε και πρωθυπουργό που είναι Ολυμπιακός και πήρε μια απόφαση δίκαια.

Νέο «τρελό» χτύπημα Γιαννακόπουλου!
Νέο «τρελό» χτύπημα Γιαννακόπουλου! 39.661 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Εμείς έχουμε φτιάξει μια οικογενειακή ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ. Θα ήταν άδικο να έχουμε κεκλεισμένων και στο μπάσκετ. Η βία στα γήπεδα, ξεκινάει από το ποδόσφαιρο. Πού έχουν γίνει τα περισσότερα επεισόδια; Στο ποδόσφαιρο και από εκεί οι οπαδοί τα μεταφέρουν στα άλλα αθλήματα. Δεν υπήρχε παλαιότερα βία στο μπάσκετ και στο βόλεϊ. Είναι πολύ σωστό λοιπόν το μέτρο να αφορά το ποδόσφαιρο. Καταλαβαίνω τον κόσμο που έχει πάρει διαρκείας και θα πρέπει να πάρει τα λεφτά του πίσω.

Ο Παναθηναϊκός έχει μπασκετικό κοινό και ο Ολυμπιακός, μπράβο του, έχει δημιουργήσει και εκείνος πλέον μπασκετικό κοινό με ατελείωτα sold out. Έκαναν ένα ντέρμπι στο οποίο είχαμε… τρίχες, μόνο κάτι μικροπράγματα εκτός γηπέδου. Ένας αγώνας που δεν άνοιξε μύτη και μπράβο τους. Και την προσπάθεια που κάνω και εγώ και οι κύριοι Αγγελόπουλοι δεν πρέπει να εξομοιωθεί με οτιδήποτε γίνεται σε ποδόσφαιρο και βόλεϊ.

Αυτή είναι η άποψή μου. Δεν είναι ανάγκη να συμφωνούμε σε όλα. Δημοκρατία έχουμε. Είναι δικαίωμά μου να λέω την άποψή μου και δικαίωμά σας να διαφωνείτε».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...