ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Χυμώδης όσο ποτέ, με μαγιό, χωρίς ρετούς και φίλτρα: H Γωγώ του «Καφέ της Χαράς» βάζει τα γυαλιά στις influencers

Έχει κάνει αλλαγές στην εμφάνισή της η Ελένη Λιάσκα.

Χυμώδης όσο ποτέ, με μαγιό, χωρίς ρετούς και φίλτρα: H Γωγώ του «Καφέ της Χαράς» βάζει τα γυαλιά στις influencers

Έχουν περάσει 16 χρόνια από τότε. «Το Καφέ της Χαράς» έκανε το comeback πριν από δύο χρόνια, όμως εκείνη δεν είχε συμμετοχή στο sequel. Το όνομα «Γωγώ» ακούστηκε σε κάποια επεισόδια, αλλά η ίδια προς απογοήτευση του κοινού δεν έδωσε το «παρών».

Η Ελένη Λιάσκα είναι πια 38 χρονών και εδώ και αρκετά χρόνια έχει αφήσει την Ελλάδα και ζει στη Ρωσία και την Αμερική με τον σύζυγό της, όπου ασχολείται με την υποκριτική και διδάσκει κιόλας, σύμφωνα με όσα αναφέρει στο προφίλ της στο Instagram.

Περισσότερα μ΄ ένα κλικ εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...