ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Σάλος με την… ακατάλληλη φωτογραφία ξανθιάς οπαδού στην Κύπρο! (ΦΩΤΟ)

Κυκλοφορεί τα τελευταία 24ωρα στα social media και έχει γίνει ήδη viral...

Σάλος με την… ακατάλληλη φωτογραφία ξανθιάς οπαδού στην Κύπρο! (ΦΩΤΟ)

Κυκλοφορεί τα τελευταία 24ωρα στα social media και έχει γίνει ήδη viral…

Οι γυναίκες πλέον κατακλύζουν τα γήπεδα και παρακολουθούν ποδόσφαιρο. Φαινόμενο που παρατηρείται ολοένα και περισσότερο τα τελευταία χρόνια ανά την Ευρώπη, αλλά και στην Ελλάδα.

Άλλωστε, οι σκηνοθέτες μόλις πετύχουν μία όμορφη κοπέλα στην εξέδρα, αμέσως μεταφέρουν το σχετικό πλάνο στο… αέρα.

Δημοσκοπική βουτιά: «Μαχαιριά» για τη Νέα Δημοκρατία
Δημοσκοπική βουτιά: «Μαχαιριά» για τη Νέα Δημοκρατία 4.439 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αυτή τη φορά όμως, η κάμερα δεν έπιασε κάποιο πλάνο. Χρειάστηκε κάποιος… αγνός φίλαθλος με φωτογραφία από το παιχνίδι του Άρη Λεμεσού στην Κύπρο, για να κάνει μία κοπέλα viral στα social media σε λίγες ώρες.

Πηγή: kouvanezos.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...