ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Πήρε θέση ο Γιαννακόπουλος για τα μέτρα κατά της βίας!

Τι ανέφερε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Πήρε θέση ο Γιαννακόπουλος για τα μέτρα κατά της βίας!

Θετικά υποδέχτηκε τα μέτρα που έλαβε η Κυβέρνηση για την καταπολέμηση της οπαδικής βίας ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Παύλο Μαρινάκη, ανακοινώθηκε πως θα γίνουν κεκλεισμένων των θυρών τα παιχνίδια της Super League, των Β ομάδων των ΠΑΕ, καθώς και ευρωπαϊκά ποδοσφαιρικά παιχνίδια. Η αγωνιστική δράση στο μπάσκετ και τα υπόλοιπα αθλήματα θα συνεχιστεί κανονικά, με κόσμο, με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να συγχαίρει την Κυβέρνηση για αυτή την απόφαση.

«Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη», ανέφερε χαρακτηριστικά στο Instagram ο ιδιοκτήτης του «τριφυλλιού» και συμπλήρωσε: «Μπράβο στην Κυβέρνηση και στον Πρωθυπουργό μας. Απόλυτα σωστή η απόφασή του».

Απέρριψε την Ρεάλ ο Χεζόνια!
Απέρριψε την Ρεάλ ο Χεζόνια! 76.677 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...