ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αποφασίζουν οι διαιτητές για συνέχιση ή μη της αποχής

Τις δικές τους αποφάσεις αναφορικά με τη λήξη ή μη της αποχής τους αναμένεται να λάβουν οι διαιτητές της Stoiximan Super League.

Αποφασίζουν οι διαιτητές για συνέχιση ή μη της αποχής

Και μέσα σε όλα… αναμονή!

Ένα 24ωρο σχεδον μετά την ανακοίνωση των μέτρων της κυβέρνησης κατά τα οποία τα ματς της Stoiximan Super League θα διεξάγονται κεκλεισμένων των θυρών για τους επόμενους δυο μήνες, άπαντες περιμένουν την απόφαση και των διαιτητών αναφορικά με το αν θα σπάσουν ή όχι την αποχή τους και θα έχουμε ξανά σέντρα στο πρωτάθλημα αυτό το Σαββατοκύριακο.

Οι διαιτητές φέρονται να μην έμειναν ευχαριστημένοι με τα μέτρα που ανακοίνωσε η ΕΠΟ και σκέφτονται να συνεχίσουν την αποχή.

Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του
Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του 3.372 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τα μέτρα που αποφάσισε χθες η ΕΠΟ είναι τα εξής:

• Αυξάνονται τα ελάχιστα προβλεπόμενα πρόστιμα για δυσφημιστικές κρίσεις και δηλώσεις /κατά αξιωματούχων διαιτησίας. Η αλλαγή θα ισχύσει άμεσα εφόσον λάβει την κατ’ εξαίρεση έγκριση των ΦΙΦΑ και ΟΥΕΦΑ.

• Επαναφορά του σχολιασμού των επίμαχων φάσεων από την ΚΕΔ με τη δημοσιοποίηση του βίντεο.

• Η ΕΠΟ θα συνδράμει στη νομική κάλυψη των διαιτητών και των βοηθών διαιτητών κατά περίπτωση και μετά από συνεργασία και συνεννόηση με τους διαιτητές.

• Θα ζητηθεί να βρίσκεται πάντοτε αστυνομικός της υποδιεύθυνσης Αθλητικής Βίας στο χώρο των αποδυτηρίων στα παιχνίδια της SL1.

• Από την επόμενη αγωνιστική περίοδο εναρμόνιση με τα ισχύοντα της ΟΥΕΦΑ για την προστασία των διαιτητών σε περίπτωση δυσφημιστικών κρίσεων και δηλώσεων.

• Η ΕΠΟ θα ζητήσει συνάντηση των διαιτητών με τον υπουργό Επικρατείας Σταύρο Παπασταύρου, τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Γιάννη Οικονόμου και τον αναπληρωτή υπουργό Αθλητισμού Γιάννη Βρούτση.

Να σημειωθεί ότι το ενδεχόμενο συνέχισης της αποχής παραμένει ανοικτό και αυτό γιατί-σύμφωνα με το Dikisports, οι διαιτητές δεν έμειναν απόλυτα ευχαριστημένοι από τα μέτρα που ανακοίνωσε η ΕΠΟ και δείχνουν διατεθειμένοι να συνεχίσουν την αποχή τους, η οποία και οδήγησε-θυμίζουμε-σε αναβολή τη δράση το περασμένο Σαββατοκύριακο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.