ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Tα δεδομένα για την ενδεκάδα απέναντι στη Μακάμπι Χάιφα

Ο Παναθηναϊκός πλέον έχει μπει στην τελική ευθεία για την κρίσιμη αναμέτρηση της Πέμπτης απέναντι στη Μακάμπι Χάιφα, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να έχει καταστρώσει τα πλάνα του, χωρίς τον Φίλιπ Τζούριτσιτς.

Παναθηναϊκός: Tα δεδομένα για την ενδεκάδα απέναντι στη Μακάμπι Χάιφα

Αντίστροφα μετρά πλέον ο χρόνος για τον ευρωπαϊκό «τελικό» του Παναθηναϊκού κόντρα στη Μακάμπι Χάιφα στη Λεωφόρο για την 6η αγωνιστική των ομίλων του Εuropa League, εκεί όπου θα κριθεί η συνέχεια του ταξιδιού της ομάδας στις εκτός συνόρων διοργανώσεις.

Οι «πράσινοι» προετοιμάζονται σε φουλ ρυθμούς για την αναμέτρηση με τους Ισραηλινούς, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να καλείται να επιλέξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα προκειμένου η ομάδα να είναι έτοιμη να ανταπεξέλθει σε ένα δύσκολο ματς.

Άλλωστε ο Σέρβος τεχνικός γνωρίζει ότι για τη Μακάμπι Χάιφα, το συγκεκριμένο ματς είναι «do or die» αφού χρειάζεται μόνο τη νίκη για να συνεχίσει στην Ευρώπη ενώ αντίθετα το «τριφύλλι» έχει το περιθώριο και για την ισοπαλία, την οποία δεν θα κυνηγήσει καθώς θέλει τη νίκη τόσο για βαθμολογικούς λόγους όσο και για το πρεστίζ του.

Βαθμολογία Σούπερ Λίγκας: Η θέση του Παναθηναϊκού
Βαθμολογία Σούπερ Λίγκας: Η θέση του Παναθηναϊκού 6.824 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σε ό,τι αφορά την ενδεκάδα, ο coach είδε τον Φίλιπ Τζούριτσιτς να μην προπονείται την Τρίτη με την συμμετοχή του στο ματς να είναι αμφίβολη ως επίθανη.

Με τα δεδομένα αυτά ο Σέρβος τεχνικός θα επιλέξει τον Μπρινιόλι κάτω από τα δοκάρια, με τους Βαγιαννίδη, Σένκεφελντ, Γεντβάι και Μλαντένοβιτς στην άμυνα. Ο Γουίλιαν Αράο θα παίξει ως αμυντικό χαφ και θα έχει στο πλευρό του τον Άνταμ Τσέριν, ενώ ο Μπερνάρ θα αγωνιστεί ως “10αρι”.

Τέλος, το δεδομένο είναι ότι στην κορυφή της επίθεσης θα αγωνιστεί ο Ιωαννίδης, με τον Παλάσιος δεξιά, ενώ μια θέση για τα αριστερά “παίζεται” ανάμεσα σε Αϊτόρ και Μαντσίνι.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.