ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Συγκλονιστική λεπτομέρεια για τον 31χρονο αστυνομικό: «Του έκοψαν το πόδι επειδή…»

Συνεχίζει να δίνει μάχη για τη ζωή του ο 31χρονος αστυνομικός που τραυματίστηκε στα επεισόδια του Ρέντη, με τους γιατρούς να του έχουν ακρωτηριάσει το πόδι.

Συγκλονιστική λεπτομέρεια για τον 31χρονο αστυνομικό: «Του έκοψαν το πόδι επειδή...»

Ο 31χρονος αστυνομικός που τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια των επεισοδίων έξω από το κλειστό γήπεδο του Ρέντη συνεχίζει να βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση στο Γενικό Κρατικό της Νίκαιας για 6η σερί μέρα.

Όπως αναφέρει ένα νέο ανακοινωθέν, οι γιατροί καταβάλλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να βγάλουν τον άνθρωπο από τον κίνδυνο. Μάλιστα για να το καταφέρουν αυτό έπρεπε να του ακρωτηριάσουν το πόδι.

Διαβάστε λεπτομέρειες εδώ

AΠΙΘΑΝΗ ατάκα Ιωαννίδη για Σλούκα ενόψει του τελικού της Euroleague!
AΠΙΘΑΝΗ ατάκα Ιωαννίδη για Σλούκα ενόψει του τελικού της Euroleague! 2.222 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.