ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παναθηναϊκός ΑΚΤΟR: «Πέταξε» για Γαλλία με Χουάντσο, Γκριγκόνις αλλά και… κόσμο (Pics)

Για τη Γαλλία αναχώρησε το πρωί της Τετάρτης (13/12) η αποστολή του Παναθηναϊκού ΑΚΤΟR, ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με τη Βιλερμπάν για τη 14η αγωνιστική της Euroleague.

Παναθηναϊκός ΑΚΤΟR:  «Πέταξε» για Γαλλία με Χουάντσο, Γκριγκόνις αλλά και... κόσμο (Pics)

Με τον Μάριους Γκριγκόνις, τον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ και 100 οπαδούς αναχώρησε το πρωί της Τετάρτης για τη Γαλλία η αποστολή του Παναθηναϊκού AKTOR. To “τριφύλλι” αντιμετωπίζει αύριο τη Βιλερμπάν στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Euroleague και έχει ως μοναδικό στόχο τη νίκη προκειμένου να επιστέψει στα θετικά αποτελέσματα και τα υψηλά στρώματα της βαθμολογίας.

Στο τσάρτερ που θα μεταφέρει την αποστολή στη Γαλλία επιβιβάστηκαν και ορισμένοι οπαδοί της ομάδας οι οποίοι σε συνεργασία με το «Aktina Travel Group», οι οποίοι θα παρακολουθήσουν το ματς από κοντά και θα ενισχύσουν την ομάδα στην προσπάθειά της να πάρει τη νίκη.

Μάλιστα η αποστολή του Παναθηναϊκού ΑΚΤΟR είχε και μια απρόσμενη συνάντηση στο αεροδρόμιο, καθώς εκεί βρέθηκε και η αντίστοιχη της ποδοσφαιρικής ΑΕΚ με την οποία ταξίδεψε και ο αδερφός του Ντίνου Μήτογλου, Γεράσιμος, με τα δυο αδέρφια να συνομιλούν και να ποζάρουν στον φωτογραφικό φακό.

«Λευκός σωσίας του Τζόρνταν»: Το ιστορικό πρωτοσέλιδο της Gazzetta dello Sport για το κορυφαίο ρεσιτάλ του Γκάλη στον Παναθηναϊκό
«Λευκός σωσίας του Τζόρνταν»: Το ιστορικό πρωτοσέλιδο της Gazzetta dello Sport για το κορυφαίο ρεσιτάλ του Γκάλη στον Παναθηναϊκό 13.046 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δείτε τις εικόνες από την αναχώρηση:

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.