ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Bιλερμπάν-Παναθηναϊκός AKTOR: Οι διαιτητές της αναμέτρησης

Δείτε ποιοι θα είναι οι διαιτητές που θα σφυρίξουν στην αυριανή εκτός έδρας αναμέτρηση του Παναθηναϊκού AKTOR απέναντι στη Βιλερμπαν.

Bιλερμπάν-Παναθηναϊκός AKTOR: Οι διαιτητές της αναμέτρησης

Ο Παναθηναϊκός AKTOR αναχώρησε για τη Γαλλία όπου αύριο θα αντιμετωπίσει τη Βιλερμπάν στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Euroleague αναζητώντας την επιστροφή του στις νίκες.

Οι “πράσινοι” που ταξίδεψαν με τον Μάριους Γκριγκόνις και τον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, θέλουν το “διπλό” και θα δώσουν τα 100% προκειμένου να φύγουν με αυτό από τη Λυών.

Ως είθισται μια ημέρα πριν το ματς η Ευρωλίγκα ανακοίνωσε τους διαιτητές της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού AKTOR με τη Βιλερμπάν στη Γαλλία για την 14η αγωνιστική της διοργάνωσης.

Σκάει το… μπαμ με Μαρίνκοβιτς!
Σκάει το… μπαμ με Μαρίνκοβιτς! 20.958 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το παιχνίδι της Πέμπτης (22:00) ορίστηκαν να διευθύνουν οι Ματέι Μπολτάουζερ (Σλοβενία), Καρμέλο Πατέρνικο (Ιταλία) και Αλμπέρτο Μπαένα (Ισπανία).

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.