ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Τέλος ο Ιτούδης από τη Φενέρμπαχτσε!

Παρελθόν από τη Φενέρμπαχτσε αποτελεί ο Δημήτρης Ιτούδης, εξαιτίας των κακών αποτελεσμάτων της ομάδας στη Euroleague αλλά και του επεισοδίου που είχε με γείτονά του, το οποίο πήρε την δικαστική οδό.

Τέλος ο Ιτούδης από τη Φενέρμπαχτσε!

Παρελθόν από τον πάγκο της Φενέρμπαχτσε αποτελεί ο Δημήτρης Ιτούδης!

Ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός και πρώην βοηθός του Ζέλικο Ομπράντοβιτς στον Παναθηναϊκό, είδε την πόρτα της εξόδου από τον σύλλογο της Κωνσταντινούπολης και βρίσκεται στην αναζήτηση του επόμενου σταθμού της προπονητικής του καριέρας!

Αιτία όπως ολα δείχνουν είναι τα μέτρια αποτελέσματα της Φενέρ στη Euroleague τα οποία δεν είναι ικανοποιητικά.

Έπαθε πλάκα με το ηφαίστειο του ΟΑΚΑ ο σπίκερ της Ευρωλίγκας: «Δεν το έχω ξαναζήσει – Έτρεμα…»
Έπαθε πλάκα με το ηφαίστειο του ΟΑΚΑ ο σπίκερ της Ευρωλίγκας: «Δεν το έχω ξαναζήσει – Έτρεμα…» 10.932 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σύμφωνα την Sabah, μάλιστα, η αρχική αφορμή που ο Ιτούδης ήταν υπ’ ατμόν, ήταν ένα επεισόδιο με έναν γειτονά του τον περασμένο Ιούνιο για μία θέση πάρκινγκ. Ο γείτονάς του τον κατήγγειλε για προσβολή του τουρκικού έθνους, κάτι που πήρε διαστάσεις εκείνες της ημέρες στην γειτονική χώρα, με τον Ιτούδη να δικαιώνεται αφού η εισαγγελία αποφάσισε να μην ασκήσει δίωξη και τον προπονητή να τονίζει πως ποτέ δεν θα έκανε κάτι τέτοιο καθώς νιώθει «αγάπη για την Τουρκία».

Ωστόσο, το δημοσίευμα αναφέρει πως υπήρξε εξέλιξη στην έρευνα για «εξύβριση» και όχι για «προσβολή του τουρκικού έθνους» και γι’ αυτό εικάζει πως η Φενέρ, πέρα από το αγωνιστικό κομμάτι, αποφάσισε να τελειώσει την συνεργασία της με τον Ελληνα προπονητή, κάτι που ακόμη δεν έχει επιβεβαιωθεί βέβαια επίσημα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.