ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Βαγιαννίδης: «Πρέπει να τιμάμε το Τριφύλλι που φοράμε, πάμε μόνο για τη νίκη»

Ξεκάθαρος ο Γιώργος Βαγιαννίδης ότι ο Παναθηναϊκός πηγαίνει μόνο για τη νίκη στον αυριανό “τελικό” με την Μακάμπι Χάιφα.

Βαγιαννίδης: «Πρέπει να τιμάμε το Τριφύλλι που φοράμε, πάμε μόνο για τη νίκη»

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τη διακοπή του πρωταθλήματος και την απραξία των τελευταίων ημερών:Ήταν και κάτι θετικό, γιατί δουλέψαμε. Είχαμε συνεχόμενες προπονήσεις. Μας βγήκε σε καλό, δουλέψαμε κάποια πράγματα και θα μπούμε πιο έτοιμοι.”

Αν πηγαίνει ο Παναθηναϊκός για δύο αποτελέσματα:Δεν πάμε για δύο αποτελέσματα. Για ένα. Πρέπει να τιμάμε το τριφύλλι που φοράμε. Σε όλα τα παιχνίδια μπαίνουμε μόνο για τη νίκη κι όχι για την ισοπαλία. Το ίδιο θα κάνουμε και τώρα.

Είναι πολύ ξεκάθαρο το πόσο σημαντικό είναι το παιχνίδι αυτό. Για να επιστρέψουμε μετά από 14 χρόνια στην τελική φάση μίας διοργάνωσης. Το έχουμε καταλάβει όλοι, θα μπούμε όπως πρέπει. Έχοντας πάντα στο μυαλό μας πόσο σημαντικό παιχνίδι είναι και πόσο καλή ομάδα θα αντιμετωπίσουμε.”

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 284.561 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το πού πιστεύει ότι πρέπει να δείξει μεγαλύτερη προσοχή ο Παναθηναϊκός με βάση και το πρώτο ματς στη Χάιφα: “Στο πρώτο παιχνίδι είχαμε κάποια προβλήματα στην πλάτη μας. Είχαμε κάποια προβλήματα σε αυτό και θα προσπαθήσουμε να το βελτιώσουμε. Να μπούμε πιο συγκεντρωμένοι σε αυτό το κομμάτι. Σε όλα τα παιχνίδια στην Ευρώπη, το physical είναι σε πολύ πιο υψηλό επίπεδο. Τα τρεξίματα, η δύναμη και σε αυτό πρέπει να αντεπεξέλθουμε. Το ίδιο πρέπει να κάνουμε και τώρα και σίγουρα θα πάμε για τη νίκη. Η Μακάμπι σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι στο Ισραήλ, έχει κάποια προβλήματα με τον πόλεμο και ίσως ο ποδόσφιαρο γι’ αυτούς είναι μία διέξοδος να μπουν πιο συγκεντρωμένοι και να πάρουν μία νίκη. Τους τιμάει πολύ ότι μπορούν κι αγωνίζονται παρά τα προβλήματα που υπάρχουν στη χώρα τους. “

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.