ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παναθηναϊκός: Με Γκριγκόνις κόντρα στην Βιλερμπάν

Ο Παναθηναϊκός προπονήθηκε στο «Astroballe Arena», με τον Εργκίν Αταμάν να βλέπει και τον Μάριους Γκριγκόνις να προπονείται κανονικά και να τίθεται στη διάθεσή του.

Παναθηναϊκός: Με Γκριγκόνις κόντρα στην Βιλερμπάν

Οι πράσινοι με μια προπόνηση στο «Astroballe Arena», ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την αυριανή αναμέτρηση με την Βιλερμπάν.

Ο Εργκίν Αταμάν πήρε 13 παίκτες μαζί του στην Γαλλία, καθώς δεν ήταν σίγουρο ότι ο Μάριους Γκριγκόνις θα είναι έτοιμος για να βοηθήσει τους πράσινους. Ο Τούρκος προπονητής είδε τον Λιθουανό να προπονείται κανονικά και να τίθεται στην διάθεσή του για το αυριανό παιχνίδι.

Για τον λόγο αυτό ο Αταμάν θα πρέπει να… κόψει έναν από την αποστολή, με τον Γκάι να συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες, ωστόσο αυτό αναμένεται να ξεκαθαριστεί αύριο.

Σκάει το… μπαμ με Μαρίνκοβιτς!
Σκάει το… μπαμ με Μαρίνκοβιτς! 25.146 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αξίζει να σημειωθεί ότι στον πάγκο δεδομένα επιστρέφει ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.