ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός-Μακάμπι Χάιφα: Oι πρώτες εικόνες από τη Λεωφόρο

Δείτε τις πρώτες εικόνες από τη Λεωφόρο λίγη ώρα πριν τη σέντρα της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με τη Μακάμπι Χάιφα.

Παναθηναϊκός-Μακάμπι Χάιφα: Oι πρώτες εικόνες από τη Λεωφόρο

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τη Μακάμπι Χάιφα, στις 19:45, στη Λεωφόρο, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League και θέλει νίκη ή ισοπαλία προκειμένου να δώσει συνέχεια στο ευρωπαϊκό του ταξίδι μέσω του Conference League.

Oι “πράσινοι” θα έχουν στο πλευρό τους τον κόσμο τους σε αυτή την προσπάθεια για το αποτέλεσμα που θα τους δώσεις το εισιτήριο για τα νοκ άουτ της τρίτης τη τάξει ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Ο κόσμος ετοιμάζεται να δώσει βροντερό “παρών” στο ιστορικό γήπεδο του τριφυλλιού, “Απόστολος Νικολαϊδης” και να σπρώξει τους παίκτες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς στη νίκη!

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 62.031 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δείτε τις πρώτες εικόνες από τη Λεωφόρο, λίγη ώρα πριν τη σέντρα της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με τη Μακάμπι Χάιφα.

Θυμίζουμε ότι νωρίτερα το μεσημέρι της Πέμπτης η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, με ανακοίνωση που εξέδωσε, κάλεσε τον κόσμο της ομάδας να είναι κόσμιος και να προστατεύσει την ομάδα, στην προσπάθεια που κάνει στην ευρωπαϊκή της πορεία.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.