ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Έφυγε» από τη ζωή πασίγνωστος Hall of Famer του NBA

Σε πένθος έχει βυθιστεί τις τελευταίες ώρες το ΝΒΑ με τον θάνατο γνωστού NBAer!

«Έφυγε» από τη ζωή πασίγνωστος Hall of Famer του NBA

Σε πένθος έχει βυθιστεί τις τελευταίες ώρες το ΝΒΑ με τον θάνατο του Τζορτζ ΜακΓκίνις.

Ο Hall of Famer άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 73 ετών, εξαιτίας της ανακοπής που είχε υπέστη στο σπίτι του την προηγούμενη εβδομάδα και για την οποία έδινε σκληρή μάχη τις τελευταίες ημέρες στο νοσοκομείο.

Ο ΜακΓκίνις έκανε σπουδαία καριέρα, φορώντας τις φανέλες των Ιντιάνα Πέισερς, Σίξερς και Ντένβερ Νάγκετς, κατακτώντας δύο τίτλους το 1972 και το 1973 στην Ιντιανάπολις. Αγωνίστηκε σε 842 αναμετρήσεις στην κανονική περίοδο, μετρώντας 20.2 πόντους, 11 ριμπάουντ, 3.7 ασίστ και 1.9 κλεψίματα ανά 33.5 λεπτά και μπήκε στο Basketball Hall of Fame τον Σεπτέμβριο του 2017. Ήταν έξι φορές All-Star και τρεις φορές μέλος της κορυφαίας πεντάδας.

Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός!
Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός! 12.882 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.