ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Αταμάν: «Μεγάλη νίκη, παίξαμε απίστευτα στην επίθεση – Εξαιρετική η συνεισφορά του Αντετοκούνμπο»

Ο Εργκίν Αταμάν δήλωσε ικανοποιημένος από την εμφάνιση του Παναθηναϊκού AKTOR στη Λιόν, ενώ στάθηκε στη μεγάλη συνεισφορά που είχε ο Κώστας Αντετοκούνμπο στην τέταρτη περίοδο.

Αταμάν: «Μεγάλη νίκη, παίξαμε απίστευτα στην επίθεση - Εξαιρετική η συνεισφορά του Αντετοκούνμπο»

Ο Παναθηναϊκός AKTOR έκανε πειστική εμφάνιση στην «LDLC Arena» και πήρε σημαντικό «διπλό» επί της Βιλερμπάν με σκορ 89-81, φτάνοντας στο 7-7 χάρη στην τρομερή εμφάνιση του Κώστα Σλούκα, που έκανε το καλύτερό του παιχνίδι με τα πράσινα!

Ο Εργκίν Αταμάν, μετά το ματς, στάθηκε στην εξαιρετική εμφάνιση της ομάδας του στο επιθετικό κομμάτι και στη μεγάλη σημασία της νίκης, ενώ έκανε ειδική μνεία στον Κώστα Αντετοκούνμπο, που επιστρατεύθηκε στην τέταρτη περίοδο και βοήθησε πολύ τους «πράσινους».

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Έπαθε πλάκα με το ηφαίστειο του ΟΑΚΑ ο σπίκερ της Ευρωλίγκας: «Δεν το έχω ξαναζήσει – Έτρεμα…»
Έπαθε πλάκα με το ηφαίστειο του ΟΑΚΑ ο σπίκερ της Ευρωλίγκας: «Δεν το έχω ξαναζήσει – Έτρεμα…» 10.932 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Φυσικά και είναι μία μεγάλη νίκη η αποψινή. Η Βιλερμπάν είναι μία πολύ επικίνδυνη ομάδα. Δεν τα παρατάνε ποτέ. Έχουν παίκτες που μπορούν να σκοράρουν, όπως ο Καμπαρό και ο Ντε Κολό. Εμείς όμως χάσαμε 11 βολές.

Παίξαμε απίστευτα στην επίθεση, κυκλοφορώντας σωστά την μπάλα, όπως πρέπει, βρήκαμε τους πόντους που θέλαμε αλλά είχαμε αρκετές χαμένες βολές σε ένα τέτοιο κρίσιμο ματς.

Είναι εξαιρετική η συνεισφορά του Κώστα Αντετοκούνμπο στο τελευταίο δεκάλεπτο. Μας έδωσε αυτό που θέλαμε στην άμυνα για να προστατεύσουμε το ζωγραφιστό. Είναι μία σημαντική νίκη μετά από αυτές τις ήττες που είχαμε. Χάσαμε τρία ματς. Έχουμε εξαιρετική ομάδα και θα συνεχίσουμε όπως πρέπει».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.