ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Ρέντη: Ερχονται σοβαρές εξελίξεις – Βρήκαν τα άτομα που οργάνωσαν τα πάντα!

Σοβαρεύουν τα πράγματα απο εδώ και πέρα.

Ρέντη: Ερχονται σοβαρές εξελίξεις  - Βρήκαν τα άτομα που οργάνωσαν τα πάντα!

Σύμφωνα με το OPEN, στη δικογραφία που ετοιμάζει το Τμήμα Αθλητικής βίας είναι για εγκληματική οργάνωση με δομή και ρόλους από τα ηγετικά μέλη της. Έτσι αυτό που γνωρίζουν μέχρι στιγμής είναι ότι ο καθοδηγητής του 18χρονου είναι το άτομο το οποίο ήταν στον επιχειρησιακό βραχίωνα.

Ήταν στο επιχειρησιακό βραχίωνα ήταν κάτι σαν τομεάρχης της συμμορίας. Ήταν αυτός που στρατολογούσε τα άτομα τα οποία θα έκανα τα επεισόδια. Και μάλιστα αυτά τα άτομα τα έβρισκε στον περίγυρό του, το οικογενειακό, συγγενικό και φιλικό περιβάλλον του.

Κυρίως τα παιδιά ήταν μικρής ηλικίας. Πιο πάνω στην ιεραρχία φαίνεται ότι υπάρχουν δυο πρόσωπα, που παίζουν κεντρικό αλλά διαβαθμισμένο ρόλο καθώς δίνουν κεντρικές οδηγίες, που θα γίνουν τα επεισόδια και τι ένταση θα έχουν.

«Τερίμ γιόκ»: Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα για τον Παναθηναϊκό
«Τερίμ γιόκ»: Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα για τον Παναθηναϊκό 6.778 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ταυτοποιήθηκε και ο αδερφός του 18χρονου – Πυρίτιδα στα χέρια του μάνατζερ τράπερ

Πάντως, όπως φαίνεται και ο 16χρονος αδερφός του 18χρονου προσυλακισθέντα για τα επεισόδια που οδήγησαν στον τραυματισμό του αστυνομικού των ΜΑΤ, φέρεται πως είχε συμμετοχή καθώς όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, ταυτοποιήθηκε το DNA του. Ο 16χρονος ήταν ανάμεσα στα 424 άτομα που είχαν προσαχθεί τη νύχτα των επεισοδίων. Ειδικότερα, προέκυψε η ταυτοποίησή του από αποτύπωμα, DNA και πυρίτιδα που τον καθιστά άμεσα εμπλεκόμενο με την επίθεση.

Παράλληλα εντοπίστηκε πυρίτιδα και στα χέρια ενός 26χρονου, που είναι μάνατζερ τράπερ, και που από την πρώτη στιγμή είχε μπει στο «μικροσκόπιο» των Αρχών. Τα νέα αυτά στοιχεία τέθηκαν ήδη στη διάθεση των ανακριτικών αρχών και αξιολογούνται.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η Αστυνομία δεν προτίθεται να προβεί άμεσα σε συλλήψεις, θα ενημερώσει σχετικά την εποπτεύουσα εισαγγελική Αρχή και αναμένεται τα εντάλματα να εκδοθούν σε φάση μεγαλύτερης ολοκλήρωσης της προανακριτικής διαδικασίας, ώστε να έχουν προκύψει και ρόλοι των εμπλεκομένων με τα γεγονότα. Οι εξελίξεις έρχονται ενώ, ο 18χρονος που απολογήθηκε την Πέμπτη, κρίθηκε προφυλακιστέος.

Πηγή: ethnos.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.