ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Μήτογλου στο P24.gr: «Σημαντική η νίκη με Βιλερμπάν – Πρόκληση για μένα να αντιμετωπίζω αυτούς τους παίκτες»

Ο Ντίνος Μήτογλου μίλησε στο Panathinaikos24.gr και στον Γιώργο Πετρίδη για τη νίκη επί της Βιλερμπάν, αλλά και για την προσωπική του απόδοση.

Μήτογλου στο P24.gr: «Σημαντική η νίκη με Βιλερμπάν – Πρόκληση για μένα να αντιμετωπίζω αυτούς τους παίκτες»

Ο Παναθηναϊκός AKTOR πέρασε από την έδρα της Βιλερμπάν (81-89) και επανήλθε στις νίκες στην Ευρωλίγκα.

Ένας εκ των κορυφαίων παικτών του «τριφυλλιού» ήταν ο Ντίνος Μήτογλου, ο οποίος μίλησε στο Panathinaikos24.gr και στον Γιώργο Πετρίδη.

Αρχικά, ο διεθνής φόργουορντ αναφέρθηκε στη σημαντικότητα της νίκης στη Γαλλίας: «Είναι πάρα πολύ σημαντική αυτή η νίκη για τη συνέχεια της Ευρωλίγκας. Όλοι ξέρουμε ότι η Βιλερμπάν είναι μια καλή και physical ομάδα με μεγάλο μέγεθος και πάντα μάχεται μέχρι το τελευταίο λεπτό. Προσπαθεί να γυρίσει το παιχνίδι, όπως επανήλθε και κόντρα σε εμάς. Εμείς έχουμε περάσει από τέτοιες καταστάσεις και βελτιωθήκαμε. Είμαι πολύ χαρούμενος που πήραμε αυτή τη νίκη».

Πόσο κοστίζει το «Tony Montana» μπουφάν του Δημήτρη Γιαννακόπουλου
Πόσο κοστίζει το «Tony Montana» μπουφάν του Δημήτρη Γιαννακόπουλου 28.327 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το γεγονός ότι χάθηκε η μεγάλη διαφορά στην αναμέτρηση με τη Βιλερμπάν, είπε ότι: «Έτσι είναι το επίπεδο της Ευρωλίγκας. Όλες οι ομάδες είναι έτοιμες και αντιδρούν. Είναι πάρα πολύ δύσκολο να κρατήσεις διαφορές 15 πόντων. Προφανώς και η αντίπαλη ομάδα πάντα θα αντιδρά, ειδικά αν είναι γηπεδούχος. Η Βιλερμπάν είναι μια καλή ομάδα, όπως είπα και πριν. Ξέραμε τι παιχνίδι θα ήταν αυτό και αντιδράσαμε».

Όσον αφορά την προσωπική του απόδοση και τις εξαιρετικές του εμφανίσεις απέναντι σε πολύ ποιοτικούς ψηλούς, όπως ο Λοβέρν, τόνισε ότι: «Έχω σεβασμό και ξέρω τι παίκτες έχω να αντιμετωπίσω. Δεν μπορείς να μειώσεις την καριέρα του Λοβέρν. Είναι ένας απίστευτος παίκτης και έχει απίστευτα τελειώματα στο low post. Χρησιμοποιεί και τα δύο χέρια, είναι πολύ δυνατός ψηλός. Αυτό δεν σημαίνει ότι κι εγώ δεν ξέρω την αξία μου. Έχω δουλέψει όλο αυτό τον καιρό. Χαίρομαι να αντιμετωπίζω αυτούς τους παίκτες. Είναι μια πρόκληση για μένα, με γεμίζει χαρά».

Τέλος, για τις επόμενες υποχρεώσεις και τους στόχους της ομάδας ξεκαθάρισε ότι «πάμε παιχνίδι με παιχνίδι. Στοχεύουμε στη νίκη σε κάθε ματς. Έχουμε δύσκολο δρόμο μπροστά μας, κανείς δεν είπε ότι θα είναι εύκολο. Όπως είπατε, πάμε παιχνίδι με παιχνίδι».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.