ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Αποκάλυψη – 16χρονος: «Κάποιος μου έδωσε φωτοβολίδα»

Ολα όσα υποστηρίζει ο 16χρονος αδερφός του δράση για τα επεισόδια στο Ρέντη.

Αποκάλυψη - 16χρονος: «Κάποιος μου έδωσε φωτοβολίδα»

Ολα όσα υποστηρίζει ο 16χρονος αδερφός του δράση για τα επεισόδια στο Ρέντη.

Κάποιος μου έδωσε φωτοβολίδα»" />Η θέση του DNA δείχνει αν εκτόξευσε την φωτοβολίδα», είπε βαλλιστικός αναλυτής. " />

Νέα πρόσωπα, μέσω της ταυτοτοποίησης dna προστίθενται διαρκώς στον κατάλογο των εμπλεκομένων στην υπόθεση του σοβαρού τραυματισμού του 31χρονου αστυνομικού στα επεισόδια στου Ρέντη, με τις αρχές να κάνουν πλέον λόγο για «χαρτογράφηση» της εγκληματικής ομάδας.

Ειδικότερα, μετά την προφυλάκιση, με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, του 18χρονου, που κατηγορείται πως αυτός τραυμάτισε τον αστυνομικό με την φωτοβολίδα, καινούργια στοιχεία ήρθαν στο προσκήνιο.

Παναθηναϊκός: Χωρίς Μπερνάρ – Χουάνκαρ και με μοναδικό στόπερ τον Ούγκο η αποστολή για Άρη
Παναθηναϊκός: Χωρίς Μπερνάρ – Χουάνκαρ και με μοναδικό στόπερ τον Ούγκο η αποστολή για Άρη 2.491 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σύμφωνα με πληροφορίες του cnn.gr από αστυνομικές πηγές, τα αποτελέσματα των εξετάσεων και των αναλύσεων από τα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. ταυτοποίησαν το dna του 16χρονου αδελφού του προφυλακισμένου 18χρονου, σε κομμάτι εκτοξευτήρα ναυτικής φωτοβολίδας, που χρησιμοποιήθηκε κατά την επίθεση στους αστυνομικούς. Επιπρόσθετα σύμφωνα με τις ίδιες πηγές εντοπίστηκε και πυρίτιδα στα χέρια του 16χρονου.

Παράλληλα εντοπίστηκε πυρίτιδα και στα χέρια ενός 26χρονου, που είναι μάνατζερ τράπερ, και που από την πρώτη στιγμή είχε μπει στο «μικροσκόπιο» των Αρχών. Τα νέα αυτά στοιχεία τέθηκαν ήδη στη διάθεση των ανακριτικών αρχών και αξιολογούνται.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.