ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Η σπουδαία επίδοση του Ιωαννίδη – Ξεπέρασε Βαζέχα και Σαραβάκο

Μια  ιστορική επίδοση πραγματοποίησε ο Φώτης Ιωαννίδης κατά τη διάρκεια της φετινής ευρωπαϊκής παρουσίας ττου Παναθηναϊκού.

Η σπουδαία επίδοση του Ιωαννίδη - Ξεπέρασε Βαζέχα και Σαραβάκο

Μια  ιστορική επίδοση πραγματοποίησε ο Φώτης Ιωαννίδης κατά τη διάρκεια της φετινής ευρωπαϊκής παρουσίας ττου Παναθηναϊκού. Με το γκολ που πέτυχε απέναντι στη Μακάμπι Χάιφα, για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Europa League, ο επιθετικός των πράσινων έφτασε σε μια σεζόν τα 7 τέρματα στα Κύπελλα Ευρώπης, επίδοση που τον κατατάσσει στη δεύτερη θέση όλων των εποχών στην ιστορία του Παναθηναϊκού.

Συγκεκριμένα, ο Ιωαννίδης ξεπέρασε τους Δημήτρη Σαραβάκο και Κριστόφ Βαζέχα.

Διψήφιος» και είναι ακόμη Δεκέμβρης!" />

Ο Σαραβάκος το 1987-88 στη σπουδαία πορεία μέχρι τους προημιτελικούς του Κυπέλλου UEFA είχε έξι γκολ, όσα και  ο  Κριστόφ Βαζέχα το 1995-96 μέχρι και τον ημιτελικό του Champions League.  Ο Μιχάλης Κωνσταντίνου, επίσης, σημείωσε 6 τέρματα το 2001-02 στο δρόμο προς τα προημιτελικά του Champions League και ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης το 2009-10 στα προκριματικά του Champions League και στη συνέχεια μέχρι τους 16 του Europa League. 

EKTAKTO: Κυρήχθηκε πόλεμος ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ!
EKTAKTO: Κυρήχθηκε πόλεμος ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ! 3.436 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στην κορυφή της λίστας βρίσκεται ο σπουδαίος Αντώνης Αντωνιάδης με 10 τέρματα τη μυθική σεζόν 1970-71 όταν ο Παναθηναϊκός έφτασε μέχρι τον τελικό του Κυπέλλου Πρωταθλητριών Ευρώπης στο Γουέμπλεϊ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.