ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

POLL: Μπορούσε περισσότερα στην Ευρώπη ο Παναθηναϊκός

Ο κόσμος ψήφισε στο LIVE POLL του καναλιού του panathinaikos24.gr.

POLL: Μπορούσε περισσότερα στην Ευρώπη ο Παναθηναϊκός

Ο κόσμος ψήφισε στο LIVE POLL του καναλιού του panathinaikos24.gr.

Μετά την ήττα από τη Μακάμπι και τη μη συνέχεια στην Ευρώπη, γίνεται μεγάλη συζήτηση αν το τριφύλλι άξιζε ή όχι μια πρόκριση και μια συνέχεια στα ευρωπαϊκά Κύπελλα.

Το panathinaikos24.gr ρώτησε τη γνώμη του κοινού μέσω του LIVE POLL στο κανάλι της ιστοσελίδας μας στο youtube.

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 62.181 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η πλειοψηφία του κόσμου θεωρεί ότι το τριφύλλι θα μπορούσε να περάσει σε επόμενη φάση.

Συγκεκριμένα, το 67% ψήφισε ότι ο Παναθηναϊκός μπορούσε το κάτι παραπάνω στην Ευρώπη, ενώ το υπόλοιπο ποσοστό θεωρεί ότι η ομάδα δεν είχε τις δυνατότητες για πρόκριση.

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο youtube και πατήστε το καμπανάκι για ειδοποιήσεις ώστε να είστε μέσα σε κάθε Παναθηναϊκό γεγονός. Εκπομπές, LIVE, συνεντεύξεις και τα κορυφαία βίντεο για τον Παναθηναϊκό είναι εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.