ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Χτύπημα» Γιαννακόπουλου για τις δηλώσεις Μπαρτζώκα!

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με ανάρτηση του στο Instagram, σχολίασε τις δηλώσεις του Γιώργου Μπαρτζώκα μετά την ήττα του Ολυμπιακού από τη Βαλένθια στο ΣΕΦ, αναφορικά με τον Πίτερς που δεν έπαιξε στο ματς επειδή γεννούσε η γυναίκα του.

«Χτύπημα» Γιαννακόπουλου για τις δηλώσεις Μπαρτζώκα!

Νέο «χτύπημα» Γιαννακόπουλου!

Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR, με ανάρτηση του στο Instagram, σχολίασε τις δηλώσεις του Γιώργου Μπαρτζώκα μετά την ήττα του Ολυμπιακού από τη Βαλένθια στο ΣΕΦ, αναφορικά με τον Πίτερς που δεν έπαιξε στο ματς επειδή γεννούσε η γυναίκα του!

Συγκεκριμένα, ο προπονητής του Ολυμπιακού ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου: «Τι να πω για το θέμα του Πίτερς; Γέννησε η γυναίκα του τελικά την ώρα του αγώνα, να του ευχηθούμε τα καλύτερα. Να πούμε ότι έχουν γεννήσει τρεις παίκτες μας σε τρεις αγώνες μας φέτος. Ο Γουίλιαμς-Γκος, ο Φαλ κι ο Πίτερς. Τι να πω, να επικαλεστώ τη θεά τύχη. Η παρουσία του Πίτερς απόψε προφανώς ήταν σημαντική, είναι ο καλύτερος σουτέρ μας και ο πρώτος μας σκόρερ. Δεν μπορούσα να κάνω κάτι άλλο, θα το συζητήσουμε εσωτερικά, δεν μπορούσα γι’ αυτό το πράγμα να κάνω κάτι άλλο. Εδώ είμαστε μία επαγγελματική ομάδα και όταν χάνεις πρέπει να ψάξεις όλες τις παραμέτρους»

Έπαθε πλάκα με το ηφαίστειο του ΟΑΚΑ ο σπίκερ της Ευρωλίγκας: «Δεν το έχω ξαναζήσει – Έτρεμα…»
Έπαθε πλάκα με το ηφαίστειο του ΟΑΚΑ ο σπίκερ της Ευρωλίγκας: «Δεν το έχω ξαναζήσει – Έτρεμα…» 10.895 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δείτε το story του Δημήτρη Γιαννακόπουλου:

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.