ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: «Λευκή» ισοπαλία στην Τρίπολη με συγκινητική πράσινη κερκίδα!

Η ομάδα ποδοσφαίρου γυναικών του Παναθηναϊκού, έμεινε στο 0-0 με τον Αστέρα στην Τρίπολη για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος, με τους εκατοντάδες οπαδούς του "τριφυλλιού" που βρέθηκαν στο γήπεδο να αποθεώνουν την ομάδα!

Παναθηναϊκός: «Λευκή» ισοπαλία στην Τρίπολη με συγκινητική πράσινη κερκίδα!

Ισόπαλο αναδείχθηκε το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Αστέρα Τρίπολης στο Δημοτικό Φιλικών στην 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου γυναικών.

Οι «πράσινες» ήταν ανώτερες σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, ωστόσο δε μπόρεσαν να εξαργυρώσουν την καλή εμφάνιση με νίκη. Αξίζει να αναφερθεί η όμορφη ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλαθλοι του Συλλόγου σε ακόμη ένα παιχνίδι.

Στο πρώτο μισό ο Παναθηναϊκός είχε την υπεροχή στο παιχνίδι και αρκετές ευκαιρίες να προηγηθεί. Υπήρξε ένας τραυματισμός της Ντομόντ που την οδήγησε στο να αποχωρήσει από τον αγώνα. Ο ΠΑΟ κράτησε ανέπαφη την εστία του αλλά δε μπόρεσε να πετύχει γκολ και το ημίχρονο έληξε ισόπαλο (0-0).

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 62.047 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παρόμοια ήταν η εικόνα και στο δεύτερο ημίχρονο με το «τριφύλλι» να ψάχνει διαρκώς το γκολ, το οποίο όμως δεν ήρθε και η αναμέτρηση ολοκληρώθηκε χωρίς σκορ!

Παναθηναϊκός: Γιαννακούλη, Νταρζάνου, Σιδηρά, Μάια, Δημητρίου, Νεφρού, Σιαφαρίκα, Κακαμπούκη, Ρόγκαν, Κανέλλου, Ντομόντ. Έπαιξαν και οι Χάρις, Χαμαλίδου, Κοκοτσάκη και Κατωπόδη.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.