Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Οριστικά χωρίς Τζούριτσιτς και Βέρμπιτς κόντρα στον Ατρόμητο – Αναλυτικά η αποστολή

Χωρίς τους Φίλιπ Τζούριτσιτς και Μπένιαμιν Βέρμπιτς αλλά και δίχως τον τιμωρημένο Φίλιπ Μλαντένοβιτς θα αντιμετωπίσει ο Παναθηναϊκός τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Αναλυτικά η αποστολή.

Την προετοιμασία του για την εκτός έδρας αναμέτρηση με αντίπαλο τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής, ολοκλήρωσε το απόγευμα του Σαββάτου ο Παναθηναϊκού.

Οι ποδοσφαιριστές του τριφυλλιού προπονήθηκαν κυρίως στην κυκλοφορία τη μπάλας, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να ανακοινώνει μετά το τέλος την αποστολή.

Εκτός αυτής, έμειναν οι τραυματίες Πάλμερ-Μπράουν και Μάγκνουσον, όπως και ο Φίλιπ Τζούριτσιτς που ακολούθησε θεραπεία για τον οίδημα στη γάμπα και ο Μπένιαμιν Βέρμπιτς που είναι κλινήρης.

Στο συγκεκριμένο παιχνίδι έχει δηλωθεί για να εκτίσει την ποινή μίας αγωνιστικής λόγω κίτρινων καρτών ο Φίλιπ Μλαντένοβιτς.

Αναλυτικά η αποστολή:

Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Ζέκα, Ιωαννίδης, Κλεϊνχέισλερ, Σπόραρ, Μπερνάρ, Τσέριν, Μαντσίνι, Τσοκάι, Γεντβάι, Αϊτόρ, Κώτσιρας, Γερεμέγεφ, Παλάσιος, Βιλένα, Αράο.

Exit mobile version