ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

ΣΟΚ: Πέθανε ιστορικό μέλος των AC/DC

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 77 ετών ιστορικό μέλος των AC/DC.

ΣΟΚ: Πέθανε ιστορικό μέλος των AC/DC

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 77 ετών, ο πρώτος ντράμερ του συγκροτήματος AC/DC, Colin Burgess.

Σε δήλωσή του το συγκρότημα AC/DC αναφέρει: «Με λύπη μας ενημερωθήκαμε για τον θάνατο του Colin Burgess. Ήταν ο πρώτος μας ντράμερ και ένας πολύ σεβαστός μουσικός. Ευτυχισμένες αναμνήσεις, ροκ εν ειρήνη Colin».

Τα αρχικά μέλη του συγκροτήματος ήταν ο τραγουδιστής Dave Evans, ο μπασίστας Larry Van Kriedt, ο ντράμερ Colin, ο lead κιθαρίστας Angus Young και ο κιθαρίστας Malcolm Young.

Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα για τον Παναθηναϊκό
Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα για τον Παναθηναϊκό 11.017 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Colin Burgess μπήκε στο συγκρότημα το 1973, αλλά ένα χρόνο αργότερα απολύθηκε, επειδή ήταν μεθυσμένος στη σκηνή. Αργότερα ισχυρίστηκε ότι κάποιος του είχε νοθεύσει το ποτό.

Πηγή: newsit.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.