ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Στο Περιστέρι για νίκη και παραμονή στην κορυφή ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον Ατρόμητο στο Περιστέρι και θέλει το διπλό για να διατηρηθεί στην κορυφή και να επιστρέψει στις νίκες.

Στο Περιστέρι για νίκη και παραμονή στην κορυφή ο Παναθηναϊκός

Μετά τον πικρό αποκλεισμό από την Μακάμπι Χάιφα ο Παναθηναϊκός από την Παρασκευή έχει στρέψει την προσοχή του στην αναμέτρηση με τον Ατρόμητο σήμερα στο Περιστέρι.

Oι “πράσινοι” οι οποίοι έχουν πλέον ως μοναδικό στόχο την κατάκτηση των εγχώριων τίτλων είναι 100% προετοιμασμένοι να πετύχουν τον σκοπό τους και να κλείσουν το 2023 με νίκες αρχής γενομένης από το αποψινό ματς (20:30) και εν συνεχεία στον Βόλο.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν θα έχει στην διάθεση του ούτε τον Τζούρισιτς που δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα στην γάμπα, ούτε τον Βέρμπιτς που ταλαιπωρείται από ίωση. Επίσης εκτός είναι ο τιμωρημένος με κίτρινες κάρτες, Μλαντένοβιτς.

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 60.879 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Έτσι ο Σέρβος τεχνικός αναμένεται να προχωρήσει δεδομένα σε αλλαγές στην 11αδα: Μπρινιόλι ή Λοντίγκιν, Χουάνκαρ, Αράο, Γεντβάι, Βαγιαννίδης, Ρούμπεν, Βιλένα, Μπερνάρ, Αϊτόρ, Μαντσίνι και στην κορυφή ο Ιωαννίδης.

Θυμίζουμε ότι στο παιχνίδι του πρώτου γύρου με τους Περιστεριώτες στη Λεωφόρο ο Παναθηναϊκός είχε επικρατήσει με το εμφατικό 5-0.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.