ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Η πιθανή ενδεκάδα με Ατρόμητο

Οι πιθανοί 11 του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για την αποψινή εκτός έδρας αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Ατρόμητο.

Παναθηναϊκός: Η πιθανή ενδεκάδα με Ατρόμητο

O Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει απόψε τον Ατρόμητο στις 20:30 στο Περιστέρι και θέλει να ξεπεράσει τον οδυνηρό ευρωπαϊκό αποκλεισμό με νίκη που θα τον διατηρήσει στην κορυφή της βαθμολογίας.

Νοκ άουτ είναι για τον Παναθηναϊκό ο Τζούριτσιτς και ο Βέρμπιτς, ενώ θα εκτίσει την τιμωρία του ο Μλαντένοβιτς. Ο πρώτος συνεχίζει θεραπεία λόγω οιδήματος στη γάμπα, ενώ ο Σλοβένος άσος είναι κλινήρης. Εκτός ασφαλώς παραμένει ο Μάγκνουσον, ο οποίος θα απουσιάσει για αρκετό διάστημα ακόμα λόγω της ρήξης χιαστού που υπέστη τον Σεπτέμβριο, αλλά και ο Πάλμερ-Μπράουν, ο οποίος επίσης είναι τραυματίας.

Στην αποστολή Κλεϊνχέισλερ, Τσόκαϊ και Γερεμέγεφ. Ο πρώτος έχει ξεπεράσει εδώ και αρκετό καιρό το πρόβλημα που αντιμετώπιζε, αλλά λόγω των αρκετών επιλογών στα χαφ δεν είχε μπει σε αποστολή.

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 62.160 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Έτσι ο Σέρβος τεχνικός αναμένεται να προχωρήσει δεδομένα σε αλλαγές στην 11αδα: Μπρινιόλι ή Λοντίγκιν, Χουάνκαρ, Αράο, Γεντβάι, Βαγιαννίδης, Ρούμπεν, Βιλένα, Μπερνάρ, Αϊτόρ, Μαντσίνι και στην κορυφή ο Ιωαννίδης.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.