ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Οταν πας εσύ ξανά σε τελικό…

Εντυπωσιακός ο αθλητής πινγκ πονγκ του Παναθηναϊκού Παναγιώτης Γκιώνης εξασφάλισε μία ακόμα παρουσία σε τελικό διεθνούς τουρνουά!

Οταν πας εσύ ξανά σε τελικό...

Εντυπωσιακός ο αθλητής πινγκ πονγκ του Παναθηναϊκού Παναγιώτης Γκιώνης εξασφάλισε μία ακόμα παρουσία σε τελικό διεθνούς τουρνουά!

Στα ημιτελικά του απλού ανδρών στο World Table Tennis Feeder της Ιταλίας, στην πόλη Μπιέλα, πραγματοποίησε απίστευτη εμφάνιση και απέκλεισε με το εμφατικό 3-0 σετ τον Τσουάν Τσι Γιουάν από την Ταϊπέι, έναν από τους τοπ αθλητές παγκοσμίως εδώ και 2,5 δεκαετίες, που μεταξύ άλλων σπουδαίων διακρίσεων έχει παγκόσμιο τίτλο στο διπλό ανδρών (2013).

Ο Γκιώνης, που κυνηγά τον 3ο τίτλο του σε επαμειβόμενο τουρνουά της παγκόσμιας ομοσπονδίας άρχισε ως νούμερο 38 στα seeding και νίκησε το 3ο φαβορί του ιταλικού Feeder. Στις 18:45 Ελλάδας αρχίζει ο τελικός και ο Έλληνας άσος συναντά τον Γερμανό Μπένεντικτ Ντούντα (απέκλεισε στην 4άδα τον Ιάπωνα Ριότσι Γιοσιγιάμα με 3-1).

ΜΠΑΜ με Χαντάβα!
ΜΠΑΜ με Χαντάβα! 1.511 ΠΡΟΒΟΛΕΣ
Πράσινες» στην Τρίπολη" />Πράσινες» στην Τρίπολη" />

Πηγή: pao1908.com

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.