ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Ανατροπή με το ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός για τo League Cup!

Σύμφωνα με τον κανονισμό πρωταθλημάτων και περιμένοντας φυσικά την απόφαση του Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της ΕΣΑΠ oι δρόμοι για το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό στο League Cup είναι δυο!

Ανατροπή με το ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός για τo League Cup!

Ανατροπή με το ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός για τo League Cup!

Η αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό που διακόπηκε λόγω των επεισοδίων που έγιναν εκτός του «Μελίνα Μερκούρη» ανάμεσα σε οπαδούς του Ολυμπιακού και της αστυνομίας, επεισοδίων που λόγω της χρήσης χημικών έκαναν αποπνικτική την ατμόσφαιρα μέσα στο γήπεδο.

Το θέμα είναι ποια θα είναι η τύχη του ματς αυτού. Οι Πειραιώτες κλήθηκαν σε απολογία από το Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της ΕΣΑΠ και περιμένοντας την απόφαση τα δεδομένα είναι δύο. Είτε η αναμέτρηση θα κατοχυρωθεί υπέρ των «πρασίνων», κάτι που συγκεντρώνει πολύ λίγες πιθανότητες, είτε θα αρχίσει και πάλι.

Κράτα γερά ψυχάρα Πέννυ: Η Ρόγκα ανακοίνωσε τη μάχη της με τον καρκίνο
Κράτα γερά ψυχάρα Πέννυ: Η Ρόγκα ανακοίνωσε τη μάχη της με τον καρκίνο 283 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Συγκεκριμένα από την Λίγκα επισήμαναν πως αν κάποιο παιχνίδι διακοπεί και αρχίσει πάλι, τότε το ξεκίνημά του θα είναι μετά το τελειωμένο σετ. Στο Ρέντη είχε τελειώσει το 1ο που είχε κατακτήσει ο Ολυμπιακός και το 2ο στο οποίο το «τριφύλλι» ήταν μπροστά με 18-10 θα αρχίσει από το 0-0!

Το σίγουρο πάντως είναι πως οι τύχες του αγώνα είναι εξαιρετικά πιθανό να κριθούν στο ΑΣΕΑΔ, όπου αν κατοχυρωθεί υπέρ του Παναθηναϊκού τότε ο Ολυμπιακός θα κάνει προσφυγή, ενώ στο άλλο σενάριο, προσφυγή θα κάνει το τριφύλλι!

Η παράγραφος του πειθαρχικού δικαίου της ΕΟΠΕ

Όσον αφορά το ότι αν ο αγώνας συνεχιστεί θα γίνει με 1-0 στα σετ και 0-0 στο 2ο, αυτό έχει να κάνει με το πειθαρχικό δίκαιο της Ομοσπονδίας όσον αφορά την διεξαγωγή αγώνων. Συγκεκριμένα το άρθρο 5 αναφέρει: «Αν για λόγους ανωτέρας βίας (π.χ. διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος εντός γηπέδου, απρόβλεπτης ζημίας κλπ) η έναρξη του αγώνα καθυστερήσει, ο χρόνος της έναρξης μετατίθεται μέχρι ενενήντα (90) λεπτά. Σε περίπτωση προσωρινής διακοπής του αγώνα για λόγους ανώτερης βίας (π.χ. διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος εντός γηπέδου, απρόβλεπτης ζημίας κλπ), ο μέγιστος χρόνος αναμονής για να συνεχιστεί ο αγώνας ορίζεται σε ενενήντα (90) λεπτά που υπολογίζονται αθροιστικά από τυχόν επιμέρους διακοπές. Αν μετά το χρόνο αυτό, δεν έχουν αποκατασταθεί οι κανονικές συνθήκες διεξαγωγής του αγώνα, τότε ο αγώνας διακόπτεται οριστικά και επαναλαμβάνεται ξεκινώντας από την έναρξη του σετ στο οποίο σημειώθηκε η διακοπή. Στην περίπτωση αυτή τα αποτελέσματα των σετ που έχουν λήξει κατοχυρώνονται».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.