ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Ξανά για Αντούνα ο Παναθηναϊκός»

Το όνομα του Μεξικανού, Ουριέλ Αντούνα, συνδέουν ξανά Μέσα της χώρας με τον Παναθηναϊκό!

«Ξανά για Αντούνα ο Παναθηναϊκός»

Ξανά για Αντούνα ο Παναθηναϊκός!

Έτσι αναφέρει τουλάχιστον, η μεξικανική ιστοσελίδα OKFichajes.com! Η μεξικανική ιστοσελίδα αναφέρει ότι το “τριφύλλι” θα προσπαθήσει ξανά να αποσπάσει την υπογραφή του ποδοσφαιριστή όπως προσπάθησε και πέρυσι όταν και οι διαπραγματεύσεις δεν ευδοκίμησαν κυρίως λόγω του υψηλού κόστους της υπογραφής του.

Ωστόσο τώρα, τονίζεται από το δημοσίευμα ότι ο Παναθηναϊκός είναι πρόθυμος να κάνει μια νέα προσπάθεια για να πάρει τον ποδοσφαιριστή από την Κρουζ Αζούλ.

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 61.907 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Θυμίζουμε ότι και την περασμένη σεζόν δημοσιεύματα από το Μεξικό, έλεγαν ότι ο Παναθηναϊκός ενδιαφερόταν για τον 26χρονο δεξιό εξτρέμ ο οποίος στην τρέχουσα μεξικανική Apertura, έχει ξεχωρίσει σε 14 αγώνες, σκοράροντας 5 γκολ, μοιράζοντας 4 ασίστ και δείχνοντας την ευελιξία του στον αγωνιστικό χώρο.

Μάλιστα στο δημοσίευμα προστίθεται ότι: «Η τιμή του Αντούνα στη μεταγραφική αγορά ανέρχεται σε 4 εκατομμύρια ευρώ σύμφωνα με το Transfermarkt, ποσό το οποίο που αποτελεί πρόκληση, αλλά ο ελληνικός σύλλογος είναι σίγουρος ότι η επένδυση θα αξίζει τον κόπο για την ενίσχυση των άκρων της επιθετικής γραμμής».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.