ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Γκάζι: Συνελήφθη ο ένας από τους δράστες των πυροβολισμών

Συνελήφθη ο ένας από τους δράστες των πυροβολισμών στο Γκάζι, τα ξημερώματα του Σαββάτου (16.12.23).

Γκάζι: Συνελήφθη ο ένας από τους δράστες των πυροβολισμών

Πρόκειται για τον συνοδηγό του τζιπ, 33 ετών, αλβανικής καταγωγής, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες οι αστυνομικές Αρχές είναι κοντά στον εντοπισμό και στη σύλληψη του πιστολέρο. Ο ένας εκ των δραστών των πυροβολισμών στο Γκάζι συνελήφθη βραδινές ώρες μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών του τμήματος εκβιαστών της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Εγκλημάτων κατά ζωής και ιδιοκτησίας.

Υπενθυμίζεται ότι οι τραυματίες από το αιματηρό περιστατικό μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο «Γεννηματάς» και νοσηλεύονται στη Νευροχειρουργική Κλινική.

Ο 28χρονος που έπεσε αιμόφυρτος στο έδαφος από πυροβολισμούς, νοσηλεύεται με ήπια τραύματα, ενώ τα δύο αδέρφια – ο 28χρονος και ο 33χρονος – είναι σε σοβαρή κατάσταση με τραύματα στο κεφάλι.

Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα για τον Παναθηναϊκό
Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα για τον Παναθηναϊκό 11.868 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πηγή: newsit.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.