ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Tρέλα» για Final 4: Εξαφανίστηκαν τα εισιτήρια!

Μέσα σε λιγότερο από τέσσερις ώρες εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για το Final 4 της Ευρωλίγκας.

«Tρέλα» για Final 4: Εξαφανίστηκαν τα εισιτήρια!

«Tρέλα» για τo Final 4 του Βερολίνου!

Σε κατάμεστη Mercedes-Benz Arena στο Βερολίνο θα διεξαχθεί το Final 4 το τριήμερο 24-26 Μαΐου!

Τα 14.500 εισιτήρια που κυκλοφόρησαν στις 10:00 εξαντλήθηκαν, όπως ανακοινώθηκε από τη διοργανώτρια αρχή.

Oριστικό: Aλλάζει έδρα η Μακάμπι για τα ματς με τον Παναθηναϊκό!
Oριστικό: Aλλάζει έδρα η Μακάμπι για τα ματς με τον Παναθηναϊκό! 10.086 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Έτσι το γήπεδο στο οποίο ο Παναθηναϊκός σήκωσε το 2009 την πέμπτη του κούπα απέναντι στην ΤΣΣΚΑ, θα είναι για μια ακόμη φορά γεμάτο.

Άλλωστε ο Εργκίν Αταμάν είχε απευθύνει κάλεσμα στους οπαδούς του “τριφυλλιού” να προμηθευτούν εισιτήρια για το Final 4 και να δημιουργήσουν μια ατμόσφαιρα εφάμιλλη με εκείνη της Euroleague κόντρα στην Άλμπα, όπου ο “πράσινος” λαός παρέδωσε μαθήματα κερκίδας!

Τα εισιτήρια, που περιλαμβάνουν «πακέτο» και τους τέσσερις αγώνες του αγωνιστικού διημέρου, έχουν διαφορετικές τιμές ανά θέση, ξεκινώντας από 229 ευρώ (57,25 ευρώ το παιχνίδι) και φτάνοντας μέχρι 709 ευρώ (177,25 ευρώ το παιχνίδι).

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.