ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ: Nεαρή πετά το σκυλάκι της από ταράτσα!

Ένα σοκαριστικό βίντεο ήρθε στο φως της δημοσιότητας, με μία νεαρή κοπέλα να απεικονίζεται να πετά το σκυλάκι της από μεγάλο ύψος. Προσοχή, σκληρές εικόνες.

ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ: Nεαρή πετά το σκυλάκι της από ταράτσα!

Αποτροπιασμό προκαλεί ένα βίντεο που ήρθε στο φως της δημοσιότητας στην Αυστραλία και όπου διακρίνεται μία νεαρή κοπέλα να πετά το σκυλάκι της από ταράτσα ύψους εννέα μέτρων!

Το περιστατικό εκτυλίχθηκε τον Απρίλιο, με τη γυναίκα να καταδικάζεται σε μονοετή φυλάκιση και δεκαετή απαγόρευση απόκτησης κατοικιδίου.

Στο βίντεο από κάμερα ασφάλειας σε πάρκινγκ, διακρίνεται η γυναίκα να πετά το άτυχο σκυλάκι από το μεγάλο ύψος, με περαστικό να το εντοπίζει στη συνέχεια βαριά τραυματισμένο και να υποθέτει ότι είχε χτυπηθεί από αυτοκίνητο.

Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα για τον Παναθηναϊκό
Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα για τον Παναθηναϊκό 11.452 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το σκυλάκι μεταφέρθηκε σε κτηνιατρείο όμως παρά τις προσπάθειες των γιατρών, κρίθηκε αναγκαίο να υποβληθεί σε ευθανασία…

Η δράστιδα εντοπίστηκε μέσω του τσιπ που είχε το σκυλάκι, με το ακόμη πιο σοκαριστικό να είναι ότι η κοπέλα είχε παραδεχτεί την αποτρόπαια πράξη της μέσω social media, προτού σβήσει τη δημοσίευση και υποστηρίξει ότι της χάκαραν τον λογαριασμό.

«Δεν μπορώ να ζω με τις τύψεις, πέταξα το σκυλί μου από τον πάνω όροφο ενός πάρκινγκ και την είδα να πέφτει. Επέζησε αλλά έπρεπε να της κάνουν ευθανασία επειδή την είχα τραυματίσει πολύ. Σκότωσα το σκυλί μου, της έκανα χάρη γιατί το μόνο που έκανα είναι να τη χτυπάω και να την κακομεταχειρίζομαι. Τώρα όλοι ξέρουν την αλήθεια και μπορώ να ηρεμήσω», ανέφερε μεταξύ άλλων…

ΠΡΟΣΟΧΗ, ΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.