ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ώρα αντίδρασης στον Βόλο για τον Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει απόψε στις 19:00 (Cosmote Sport 1, Panathinaikos24,gr Live) το Βόλο εκτός έδρας για τη 15η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Ώρα αντίδρασης στον Βόλο για τον Παναθηναϊκό

Mόνο για τη νίκη – αντίδραση στον Βόλο!

Ο Παναθηναϊκος αντιμετωπίζει απόψε στις 19:00 την τοπική ομάδα στο Πανθεσσαλικό για την 15η αγωνιστική της Stoiximan Super League και θέλει μόνο το τρίποντο προκειμένου να επανέλθει στα θετικά αποτελέσματα, μετά την ήττα από τον Ατρόμητο στο Περιστέρι με σκορ 3-2 αλλά και τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό από τη Μακάμπι Χάιφα.

Το “τριφύλλι” γκρεμίστηκε από την κορυφή και διανύει κακό φεγγάρι, ωστόσο άπαντες στην ομάδα γνωρίζουν ότι την τίποτα δεν έχει τελειώσει και είναι προετοιμασμένοι για να βγάλουν αντίδραση.

Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του
Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του 3.372 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς αντιμετωπίζει αρκετά αγωνιστικά προβλήματα, αφού οι οι Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Βέρμπιτς Τζούριτσιτς, Τσέριν, Πάλμερ – Μπράουν, Μάγκνουσον δεν συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή, σε αντίθεση με τον Αϊτόρ που είναι κανονικά σε αυτή.

Σε ό,τι αφορά την ενδεκάδα Σέρβος τεχνικός, θα παρατάξει την ομάδα με τους Λοντίγκιν, Κώτσιρα, Γέντβαϊ, Σένκεφελντ, Μλαντένοβιτς. Στο κέντρο θα είναι οι Αράο-Βιλένα με τον Μπερνάρ σε ελεύθερο ρόλο, ενώ στην επίθεση θα παίξουν οι Παλάσιος, Μαντσίνι και Ιωαννίδης.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.