ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Επιστρέφει ο Λάκης Λαζόπουλος με μια μεγάλη έκπληξη…

Στο πλευρό του μία αγαπημένη ηθοποιός.

Επιστρέφει ο Λάκης Λαζόπουλος με μια μεγάλη έκπληξη…

Mε μία νέα κωμωδία επιστρέφει στη θεατρική σκηνή ο Λάκης Λαζόπουλος σε ένα έργο δικού του κείμενου και σκηνοθεσίας. Ο γνωστός ηθοποιός, έρχεται στο θέατρο ΒΕΜΠΟ, απ’ όπου ξεκίνησε, με την παράσταση, «ΟΤΑΝ ΠΕΘΑΝΑ».

Λίγες ημέρες πριν τα Χριστούγεννα, και συγκεκριμένα στις 22 Δεκεμβρίου, ο Λάκης Λαζόπουλος έχοντας στο πλευρό του μια αγαπημένη ηθοποιό ετοιμάζονται να λύσουν τον χρησμό αυτής της μεταφυσικής κωμωδίας!

Δείτε λεπτομέρειες εδώ

Παναθηναϊκός: Χωρίς Μπερνάρ – Χουάνκαρ και με μοναδικό στόπερ τον Ούγκο η αποστολή για Άρη
Παναθηναϊκός: Χωρίς Μπερνάρ – Χουάνκαρ και με μοναδικό στόπερ τον Ούγκο η αποστολή για Άρη 1.681 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.