ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Αποκάλυψη των Ισπανών: «Μεγάλη απόσταση στο πρώτο ραντεβού Ρεάλ με Χεζόνια – Προηγείται ο Παναθηναϊκός»

Δημοσίευμα «βόμβα» από την Ισπανία, αναφέρει ότι ο Μάριο Χεζόνια, συναντήθηκε με τον μάνατζερ του στην Αθήνα!

Αποκάλυψη των Ισπανών: «Μεγάλη απόσταση στο πρώτο ραντεβού Ρεάλ με Χεζόνια - Προηγείται ο Παναθηναϊκός»

Ανοίγει ο δρόμος ή απλή σύπτωση;

Δημοσίευμα «βόμβα» από την Ισπανία, αναφέρει ότι ο Μάριο Χεζόνια, συναντήθηκε με τον μάνατζερ του στην Αθήνα! Συγκεκριμένα η ιστοσελίδα, encestando.es, αναφέρει ότι ο Κροάτης, βρέθηκε στην ελληνική πρωτεύουσα με τον Ατζέντη του προκειμένου να συζητήσουν τις λεπτομέρειες για την ανανέωση του συμβολαίου του με τη Ρεάλ Μαδρίτης!

Αυτη έγινε την περίοδο που ο Χεζόνια βρισκόταν στη χώρα μας για τα δυο ματς με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό ΑKTOR και το δημοσίευμα αναφέρει ότι οι απαιτήσεις των δυο πλευρών είναι πολύ μακριά και ότι οι επόμενοι δυο μήνες των διαπραγματεύσεων θα είναι περίπλοκοι!

Βγήκαν αποδόσεις: Τόσο δίνουν οι στοιχηματικές να ντυθεί στα πράσινα ο Βεζένκοφ!
Βγήκαν αποδόσεις: Τόσο δίνουν οι στοιχηματικές να ντυθεί στα πράσινα ο Βεζένκοφ! 33.477 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Θυμίζουμε ότι το συμβόλαιο του λήγει το καλοκαίρι, ενώ και ο ίδιος ο παίκτης στο ματς του ΟΑΚΑ έστειλε… μήνυμα στους οπαδούς του Παναθηνα0ϊκού με ένα νεύμα δήλωσης επανασύνδεσης!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.