ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Eπιμένουν για Ιωαννίδη οι Γερμανοί

Νέα δημοσιεύματα από τη Γερμανία, αναφέρουν ότι ο Φώτης Ιωαννίδης βρίσκεται στους βασικούς υποψήφιους της Στουτγκάρδης!

Eπιμένουν για Ιωαννίδη οι Γερμανοί

Δεν το βάζουν κάτω οι Γερμανοί!

Όπως αναφέρει η «Bild», η εντυπωσιακή σεζόν του Σερχού Γκιρασί (με 16 γκολ σε 13 ματς της Bundesliga), σε συνδυασμό με το γεγονός ότι έχει ρήτρα αποδέσμευσης 17,5 εκατ. ευρώ κάνουν πιθανότατη την αποχώρησή του τον Γενάρη.

Στο πλαίσιο λοιπόν της προετοιμασίας της Στουτγάρδης για να μπορεί να τον αντικαταστήσει, αν τελικά αποχωρήσει, ο Ιωαννίδης παρουσιάζεται ως πιθανός διάδοχός του.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 41.568 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σε κάθε περίπτωση, για να μπει ο Παναθηναϊκός σε συζήτηση παραχώρησης του Ιωαννίδη θα πρέπει η Στουτγάρδη ή όποιος άλλος ενδιαφερόμενος να προσφέρει ένα ποσό που θα τριπλασιάσει το ρεκόρ πώλησης στην ιστορία του (δηλαδή τα 5,5 εκατ. ευρώ για τον Σισέ).

Ωστόσο, ο Παναθηναϊκός, όπως επαναλαμβάνεται εδώ και καιρό ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΕΙ τον Ιωαννίδη, ιδίως τη δεδομένη χρονική στιγμή, καθώς ο Φώτης είναι ο πιθανότατα, κορυφαίος παίκτης της ομάδας τη δεδομένη στιγμή και θα παραμείνει για να βοηθήσει την ομάδα στην επίτευξη των στόχων που δεν είναι άλλοι από το πρωτάθλημα και το Κύπελλο.

Άλλωστε και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, με δήλωση του στα βραβεία του ΠΣΑΠΠ κατά τη βράβευση του Ιωαννίδη, ως καλύτερου Έλληνα ποδοσφαιριστή, ξεκαθάρισε ότι ο 23χρονος στράικερ θα παραμείνει στον Παναθηναϊκό.

Διψήφιος» και είναι ακόμη Δεκέμβρης!" />

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.